22.10.10

Apa aku nak mencarut ni?

Darah gemuruh betol aku ni, lepas lecterur panggil nama aku utk public speaking minggu depan aku dah gabra gilababi tau sampai setiap 5 minit aku terpikir nak sembang pasal tajuk apa. Sekarang ni mula la nak sakit jiwa cari tajuk, nak menghafal lagi satu hal, tu tak masok lagi dengan grammar tunggang langgang terbalik terkangkang.

Kawan-kawan aku ni pulak suruh cakap pasal entry2 aku kat blog ni. Lepas aku belek-belek entry lama aku. Huh haram satu pon tak boleh pakai. Entry banyak mencarut je kalau aku buat public speaking maw kena penyepak padu.  Korang boleh bagi idea tak??hoho tolong la aku dah sakit otak dah ni memikir...

10 comments:

Tipah said...

maaf. gua sudah lama tinggalkan bidang pemikiran. kini banyak guna otak di lutut.

selamat maju jaya!

hamzah ian said...

kate public speaking tapi dah tau awal2. ..

gua ni name kena pick time tu jugak.. time tu la gua mencarut.. hahaha

.:: Miu Miu ::. said...

haaa.. cakap la pasal pape je yang kau minat. senang jek.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SILAKAN MENCARUT ASAL AWAK HEPPI CIK AYUE

bukan penggoda said...

comel gila layout! wakakaka.

ala. ko hentam jela ckp pasal blogging world skg. pasal internet ke. pasal err pasal err. ahh. dah susah sgt, ko crk pasal jela. wakakaka.

DuniakuAbstrak said...

buat mcm biasa

mcm biasa kau melucah kat blog kau ni

pasti idea mencurah2

nur iema said...

ko ckp sal environmental issue...
global warming ke? incik google kn ada.. chill babe..hehe

plumpy.tootsie said...

lu boleh cuba bersembang psal illuminati dan freemason.mungkin lecturer lu bakal berminat.

john bert said...

google, hapal, speak. senang je pun. macam tu la kau buat dulu.

maisyara Pot! Pot! said...

erkkk.....


carut jela pape ^^

boyfriend