27.10.10

Siapa Hamzah Ian sebenarnya?

Siapa la yang tak kenal Hamzah Ian kan raja konec semalaya. Gua pon heran follower dia boleh jadi ribu riban, kalau dulu dia letak nama kahak cair sumpah gua geli dowh, sekarang beliau dah glemer dah femes. Sampai blog gua pon beliau tak sudi nak jenguk dah, ye la gua ni pipit (tidak merujuk kepada saiz badan) hamzah tu enggang, nak-nak pulak dah ada awek cun melecun sekarang ni kan. betol tak hamzah. Gua kenal hamzah ni before dia ada blog terbang tinggi-tinggi tu tapi gua kenal dalam fesbuk je entah celah mana gua boleh friend dengan dia pon tak taw la. Yang gua taw dia kawan dengan zamenolarip seorang junior gua yang mukanakmacamkoreatapihatiselembutkapas.

Gua paling suka baca baca status dia dulu-dulu. Dulu-dulu tu sebelom dia jadi hamzah la.(aiyak!) status yang selalunya sengal dan panjang. Dah jadi hamzah ni status pon comel-comel je tak cita pasal konec cita pasal tetek . hakhakhak bongek*

Apekejadahnya gua sembang pasal budak gay ni? ni ha mangkuk ayun ni suruh LIKE gambar dia, nak menang RM150 ja pon chatting ngan aku semata-mata nak suruh like muka gay dia tu haram sungguh, bukan nak tanya aku dah makan ka belom ka, sihat ka tak ka, ini tak! beriya suruh aku like gambar dia lepas tu suruh 100 orang kawan aku pulak LIKE. Diktator betol la ko ni hamzah!

Nah meh like gambar dia ni, 

step 1 "LIKE page ni"

step 2 "LIKE gambar gay dia ni"

kalau dia menang korang tuntut la kepsi ke mekdi ke kenny rogers ke kat page dia

tak memasal kena babi dengan aku tadi, kacau lagi aku tengah buat thesis. grrrr


23 comments:

yuyu said...

kah3...aku kesian tgk status dia kt fb suh like,aku like la jugak...haha

hiro said...

dulu dia gay, lepas berjaya pembedahan konec, dia jadi lelaki sejati...emm..mendalam juga teori gua.

eiffel said...

komen hiro camtaek der!!!hahahahaaaa

aku ingt kn apsal ler ko wat entry khas tok hamzah ni -.-"

plumpy.tootsie said...

haha!
xde kje doe.
xde.xde.

maisyara Pot! Pot! said...

shapaley hiro punya comment! hahahah xD



* hamzah menang, kita tuntut kenney rogers la wei xD

AyuE SurihanyOt said...

haha..aku tak bersalah..

hamzah ian said...

dem.. tak pasal2 gua jadi raja konek.. dem ah..

hamzah ian said...

like woi like!!

hahaha

Azwan Azmi said...

aishhh...menang la Si IAN tu nanti.yg hang dok promote die ape pasai ayu?

AyuE SurihanyOt said...

nanti aku dapat komisen..hahaha

Nurida Ardy said...

*gelak sakan..especially tang 'raja conec'
*gelak sakan lagi...
ok , tu jew nk tulis..*gelak simpul..

maisyara Pot! Pot! said...

ko dapat komisen, share2 ler sikit dgn kitorg xD

AyuE SurihanyOt said...

komisen aku pon ciput..ko ingat hamzah tu baik hati sgt ke??ehh dia tak baca dah kot komen ni kan??hahahaht

DuniakuAbstrak said...

hamzah raja conec

ayue ratu tetek

hahahaha

AyuE SurihanyOt said...

hamsap ayul...

penah plak gua post pasal tetek!!

hiro said...

keh2...raja konec tu tanding 4 tahun sekali..kalau ayul nk title tu..leh la join.

AyuE SurihanyOt said...

ayul si raja konek..haha

Heidi Shafiq said...

die klaka.. :)

Faizal n Fashitah said...

Wakakaka Hamzah toke mencarut. kesian tgk status kt fb dia suh like ekeke..

hamzah ian said...

raja konek raja teetek.. babi je lucah semua kat sini.. haha

nurayunni said...

haha...

dya adriza said...

Serius kelakar!

SpaQue said...

2-2 org aku minat sbb pndai tulis entry lucas :)

boyfriend