28.10.10

kereta BMW

Nak pegi beli barang kot masa tu gua dah lupa tapi bersama gadis tercantik SKK(nizan), merempit naik motor sampai depan kedai parking baik punya. Beli barang kembali semula ke motor. Ada sorang pak cik tua ni pandang.

"Motor adik ke ni?"

"ahha"

"Tak tahu ke sini parking kereta, suka hati ja kan nak parking sana sini"

pakcik tua membebel lagi, dan lagi dan membebel lagi.haram betol bebel sikit-sikit dah la.

gua malas nak layan, muka nizan dah bengang.
bodoh ape pakcik oii ada pulak parking motor kat taman U ni?

pak cik tu buat muka cam kimak pergi kat keta BMW dia, masok parking sambil mulut terkumat-kamit.(bebel lagi la tu)
driver je pon pakcik! nak kerek lebih-lebih pesal?macam tak boleh cari parking lain. sial betol.

20 comments:

hamzah ian said...

babi.. patut la driver aku ckp ade buak kurang hajar tadi..

dem..

AyuE SurihanyOt said...

sejak bila pulak ko ade bmw ni??mimpi basah ke ape??

hamzah ian said...

pakcik tu driver aku.. BMW tu adiah birthday ari tu

AyuE SurihanyOt said...

dah2 jangan nak perasan..sayangilah moto cabuk ko yg tak seberapa tu..usahlah menggapai bintang di langit sedangkan kaki tersepak tahik..=p

Azwan Azmi said...

ala ko nak tahu tak nape pak cik tu bebel? sebab die nak suruh kau kagum yang pak cik tu drive bmw even bmw tu tuan dia punya.pak cik tu drebar je

plumpy.tootsie said...

LOL.common lh tu.dah tak dapat,tak puas hati kt org pulak.

DuniakuAbstrak said...

hamboi

marah bebenor

kau langgar je keta dia guna motor kau

baru dia tahu

bukit tu tinggi ke rendah

Wan Perlis said...

ceh aku ingatkan org tua tu dato
kasi pijak, berlagak betoi

SYAKIRA said...

standad la. kalau aku pn marah gk bila moto suka amik parking kereta. haha :P

Azwan Azmi said...

tapi kereta ambik gak parking moto...camne tu

*Miss Geli^ said...

tu bukan drebar..tu pak sedara ahkak...ahahhaha..

syuhh syuhhh...orang nak parking ni

Linglung said...

pandai betol pakcik tu mengorat..

Faiz said...

xpasal2..

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Faiz said...

xpsal2 kne ceramah..huhu

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

maisyara Pot! Pot! said...

BMW je? alaaaaa.... buat besi buruk je lg bagus kalau mulut mcm buntut hayam xD

nasikputeh said...

siyes aku ckp aku xsuke g situ sbb de kejadian xbes.
trauma beb.

Faizal n Fashitah said...

Hahahaha..pakcik tu pkai tektik ngorat dia kot..

Heidi Shafiq said...

pkck tension awek motor ni dah ade balak pulak.. lepaskan geram kt balak..

Zezebel said...

Salam kenal.
Orang kata Sabar itu separuh dari iman. Sabar jer lar dengan karenah manusia begitu. Mesti nanti-nanti banyak lagi tu.

DAUD said...

berapi jugalah baca entry ni,
kalau tu kete hamzah,
ko bom je la.

boyfriend