2.10.10

Wajib Tayang Production

Semalam aku belek majalah dengan member aku..majalah remaja yang aku beli beberapa minggu lepas tapi tak baca-baca sampai sekarang..aku beli pon sebab blog zack zukhairi masok dalam tu..sedikit teruja taw bila ai dapat taw pakwe ai yang entah keberapa puluh tu masok dalam majalah remaja...ohh hai zack...bila nak dating ni ai rindu taw?? (uweekk muntah darah cepat zack!!)

Kalau aku baca majalahkan tak kira la majalah mangga ka dara ka teruna ka permata yang hilang ka mesti ada ruangan "Jom Berkenalan" ataupon "Jom Tayang Gambar Nampak Lurah"...nampak tak nampak tak apa yang aku cuba sampaikan???

alaa yang orang pos gambar kat majalah tu..lepas tu buat peace ala-ala comel, buat mata bolat-bolat macam guli paling lekeh pon tayang gambar lurah dendam..kalau kaum lelaki pulak...perghh lelaki pon ada buat kerja macam ni jugak..serius aku tak paham...(-_-") muka pandang straight kearah kamera sambil tahan lubang hidung kembang kempis...Nak lagi nampak manja dan cool tulis kat caption macam ni..

"Haii jom berkenalan dengan saya,0172886***" itu kalau budak zaman bodo piang la letak nombor telefon kalau zaman yang tak berapa cerdik dia akan letak email ataupon suruh add facebook..motif sangat taw???* sound effect mak nyah...

Lagi satu ruangan untuk gambar berkumpulan...ohh so sweet kan kawan-kawan letak gambar kita ramai-ramai...lepas tu bangga sorang-sorang muka kita masok majalah...kat caption tulis pulak "korang tak dapat masok majalah macam kitew"...ohh wadafak...

oke fine gambar korang kan apasal aku pulak nak sibuk-sibuk lantak la kan??sibuk lah kau ayue...go dai pleaseeee...lalalalala~~

p/s:: zack dah bertunang..walaupon hatiku pecah tapi tetap gembira untuk kak itah...walawesss hahahahah

13 comments:

mimizuzuhaha said...

Kelakar la ayat ko haha suke suke

J. Abdullah said...

zz dah bertunang? fuh! mude siot dah bertunang! eh. same umur dgn gua kot. kahkah!

gua dulu suka bahagian belakang mag galaxie. yang ruangan amende tah, lupa gua nama section tu. carik penpal. ramai gak penpals gua time tu.

time tu tak femes mana internet ni. orang kaya je mampu ade internet kat umah.

♥CIK SHA♥ said...

encik muncit rambut afro ko nk letak mane ayu??hehe..redha je la zz dh tunang..encik muncit masih ade untuk ko..kui3..

ehh..aku pun annoying gile tgk ruangan berkenalan tu dlm majalah..tak sesuai tau..haha..

plumpy.tootsie said...

penpals just ok.but then,a bunch of desperado?sorry.not my type.

hamzah ian said...

mende ni J??? Z tunang pe ni weh??

zam.enol.arep said...

lu nantikan next remaja. muka gua ada keluar. nantikan. =]

hiro said...

jom teka saiz coli xde? hiiik..

DuniakuAbstrak said...

aku faham perasaan ko ayue, dulu ko tak dapat masuk section wajib tayang production tu kan?

hentakbelipat said...

aku kira kau dah habih koyak rabakkan dah bahagia tuh kan?...errr boleh berkenalan dgn kitewwww???hehe

AyuE SurihanyOt said...

j.love:: beliau dah wajib kawin dah...hoho pasangan dua sejoli tu...=)


zam:: xpe lu ensem..akak pasti beli maalah tu...


hiro:: aku tak hebat sgt teka saiz coli ni...saiz boxer oke la kot..


ayul:: aku byk kali dpt tawaran tapi aku tolak..apa barang nak tayang muka syantik aku ni...


hentak belipat:: aku tgah bahagia ni weii siap nangis2 lg..

john bert said...

zack tu masuk majalah sebab dia posing manja tepi kolam ke? najis sungguh. haha

gulagulahacks said...

hahaha...
sabar2...
mentang2 lar ko tak seksi...
hahaha~

eiffel said...

gwa tgk picca lam mangga tu klo pompuan xpkai singlet tak sah..da mcm unifom wajib da gwa tgk...klo laki plak..smua stok amek picca lam kolam renang...ceh, badan kurus keding ada aty nk tayang badan -.-"


yg entry jom kenal2..tuh pown memg stok jijik wey...

pertanyaan gwa...

ini majalah tok tayang badan ker apa ni???

nak kata mjlh jaga badan..xderk rupa lgsg -.-"

boyfriend