2.9.10

Balik cuti raya

Aku dengan bangganya nak cakap aku dah sampai rumah...












Tapi aku teringatkan assignment, PSM, dan test lepas raya ni...aduyaiiiiii


tak boleh nak bagi orang senang langsung...=(


kalau aku study luar negara mesti lagi terasakan bila balik raya, aku setakat johor dengan penang je takde la jauh benor...naik bas je teros terlelap, pejam celik pejam celik sedar-sedar dah pagi...sedar-sedar je dah sampai walaupon hakikatnya aku rasa macam tengah berperang dengan maut sebab driver bas tu bawak bas macam roller coaster...serius cam best sial..best la macam nak menempah diri ke sana dengan lebih awal...

harga tiket aku pulak maw cecah ratus-ratus gak...macam haram kan, sesuka hati ja diorang nak naikkan harga tiket bas..dem it...dah la aku ni student je, tu pon nak cekik darah kaw-kaw punya...


rasa macam tak maw balik UTM dah....


sebab aku tak beli lagi tiket nak balik sana....arghhhhhhh kenapa la aku perlu pikir semua tu...grrrrrrr kan senang kalau u sebelah rumah aku je...

16 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

angkut rumah ko pi UTM sana ye lepas raya nnt? :)

J. Love said...

berapa tiket bas dari jb ke penang?

Azwan Azmi said...

alaaa solution paling sng nak balik u semula adalah dengan tumpang lori ayam je.free dan senang. nasib baik leh ngora drebar lori tu.haha

MOFASAD said...

lu naek basikal je senang... tamat

HanisAzla said...

Slmt balik beraya...

hamzah ian said...

ape kate ko kawin je..

safiyyahosman said...

beb..slamat hari rya:)...

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

hahahahaha..
sabar la wahai cik ayu hanyot..

Nadia H. said...

yay aku pun dah sampai gak..
umah aku mmg best sbb sblh daerah je ngan utm tu..aha..

♥CIK SHA♥ said...

eh??selamat pulang ke penang..selamat hari raye juge..

Fendy yOm said...

xsabar nk blik rayer nie

john bert said...

berhenti belajar dan kahwin sekarang.

eiffel said...

haish..da smpy umh??

mahal giler dkt serat!!!
oit.tp bus xpres memg bwk lelaju..ngalahkan org yg drive kete..

mangkok pijar said...

selamat hari raya..

AyuE SurihanyOt said...

aku tak nak kawin lagi..huhu aku nak berhari raya dulu..

Konon-Konon Latifah said...

wah, harga dah ratus? pergh aku dulu ulang alik penang-JB paling mahal pun rm80. tu pun masih maki2 gaduh2 dgn kaunter tiket kasi murah lagi...

boyfriend