24.9.10

“DiGi iPhone 4 Me”

Dah 3 minggu henfon aku rosak, abang aku pulak tak reti-reti lagi nak pos henfon baru..walawesss melampau aku ni, maw ja kena penyepak padu dari abang tercinta..henfon aku buat perangai so aku kena pakai henfon member aku yang model dia memang takdak jual dah tapi still oke la dari henfon siggplus bilamana kalau aku ada henfon macam dia baik aku lempar gaung ja...

aku tengah pakai henfon ni...Setakat nak 3gps tu memang takde hal lah...

Henfon yang dah nak jahanam tu henfon blackberry, actually bukan jahanam tapi ada error menatang apa entah..so abang aku tengah fix kan..entah bila pulak dia nak bagi balik pon tak taw..

Sejujurnya aku tak suka sangat pakai bb, function bb tu macam tak berguna dalam hidup aku..wah-wah-wah..hahaha aku tengok member aku pakai i-phone macam best la pulak..tu yang nak try nih...mana taw lagi best dari bb boley la promote kat kawan-kawan...

"Mari teman mari saudara ini henfon banyak berguna, lemparkan pada anjing boleh mati jua, ohh jangan salah sangka..ini henfon saya banyak suka kerana kameranya 5 megapixcel wah boleh nampak liang-liang roma dengan jerawat juga..kamera depan belakang pulak tu..wahh saya mana pernah ada henfon canggih macam ni lorrrr...ditambah pulak dengan retina display boleh besarkan apa yang kecik..tulisan atau gambar tak nampak boleh besarkan..nak lagi best boleh buat HD video recording maaa.....dia punya function boleh buat multitasking jugak lorhh banyak canggih banyak cantik sungguh slim"

Amacam korang rasa macam nak beli tak bila aku promote ni???ngeh-ngehngeh dah macam apek jual sayur pon ada..ohh lagi satu aku nak gak try henfon touch skrin ni..ye la saya orang kampung mana mampu beli henfon canggih cenggini...

oke-oke ni contest dari digi tersayang dan juga nuffnang...bolehla korang lawat kat sini..

"saya suka digi kerana digi membolehkan saya bergayut bersama orang yang saya cintai setiap malam, terima kasih digi..."


ehh takde kena buat slogan pon...saja nak bagitaw aku pakai nombor digi...





17 comments:

safiyyahosman said...

hahahaa..ok 1st tgk hf tue dah gelak..ahahaha..
gud luck cik ayu..:)

*Miss Geli^ said...

gud luck babe..

akak join gak eh?

AyuE SurihanyOt said...

piya:: tenkiu piya...=)


miss geli:: join je kak...tapi jangan bg menang la...=p

zam.enol.arep said...

kak ayu. gua nak join. tapi gua bkn nuffnang members. =[

zam.enol.arep said...

aja cmne nk join nuff. ;]

n i k l i s a said...

nak beli dg jugak. soon. soonnnn.

Amoi said...

kah kah kah!

henfon aku pun dah rosak skg ni.

tengah pakai Nokia 1100 tu.

mangai. tengah taip sms. boleh terpadam sendiri. wtffffff.

HAHA~

nanti kau. cuti sem. aku carik phone baru. SE J105 Naite will be mine soon!

MOFASAD said...

eeewwuuuuu~

DuniakuAbstrak said...

booooooo digi!!

hidup celcom!!

haha

AyuE SurihanyOt said...

alaa aku pakai celcom gak..hahaha

eiffel said...

bukan iphone tuh ker yg ader mlsh wifi tuh??

oke..paper good luck la kan...

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

wa teringin gak nak pakai i phone..
tapi..wa tak mampu..

hamzah ian said...

aku nak join.. tapi lepas aku tanye kakak aku dia ckp baik takyah sbb pengguna nuff tu gile babi banyak..

ko bertuah sngt???

kalau ye gud luck..

tapi seumur hidup aku macam haram tak bertuah.. dem2..

AyuE SurihanyOt said...

gua cuba nasib je hamzah...kalau ada rezeki tu ada la...

J. Abdullah said...

steady ah, semangat lu nak menang iphone. jangan pakai credit-credit plak kalau dah menang. ape barang weh. kahkahkah!

mizzura said...

good luck...win or loose no matter yang penting good fight..tuah kita siapa nampak :-)

Bukan Gadis Comel said...

hahaha! lawak2. =D
gud luck kepada anda. =)

boyfriend