3.9.10

"Hunt your mind and your heart is full of shame"-Maher Zain

Sebelum ni aku hanya dengar je nama dia...dalam fesbuk semua orang nak LIKE fanpage dia..so aku pon like la sekali sebab laptop dah depan mata jangan lah jadi buta informasi sangat..baru semalam jugak aku like fanpage BABI si penyanyi tu...saja aku like page dia sebab nak tengok betapa bongoknya orang malaysia caci maki orang yang takde kena mengena dengan diorang..hoh tipikal orang malaysia...tahik sendiri dibiarkan mengeras, tahik orang sebok nak dicebok...


Ohh..apa yang aku ingin katakan adalah aku terjatuh hati dengan lagu-lagu Maher Zain...alah yang razman mengaku maher zain kenal dia tu..mula-mula aku ingat sapa la maher zain tu..hebat sangat ke yang boleh kenal dengan razman blogger puaka tapi jiwang tak hengat tu...Rupa-rupanya tu hanya mainan perasaan beliau...Tak kan la Maher Zain boleh kenal dia...dungu jugak kepala otak aku pegi percaya..


Setelah beberapa minggu aku like page dia...baru semalam aku betol-betol dengar lagu nasyid beliau..muziknya sangat best, rasa tenang, lirik dia sangat indah..lagi sejuta indah dari lirik lagu lady gaga yang pelik ya amat tu...Natijahnya aku dah download lagu-lagu maher zain untuk menambah koleksi lagu-lagu nasyid aku...ya dalam laptop aku semuanya mp3 lagu nasyid, aku tak suka dengar lagu-lagu yang boleh merosakkan minda, apatah lagi mendengar muzik-muzik dari video 3gp yang boleh membatalkan puasa...alaaa yang ada sound ahh uhh aahh uhh tu la...


Korang pon jom la dengar lagu Maher Zain (sambil buat muka comel)...kepada J.Love yang tak kenal Maher Zain...ni aku letak khas untuk lu...mana taw nak cari calon suami iras-iras beliau ke...


video lagu dia aku banyak dengar kat sini Maher Zain...

ok selesai mempromote...weh Maher Zain jangan buat-buat lupa pulak royalti untuk aku...

11 comments:

N U R U L said...

suke lagu maher zain soundtrack gadis melayu..bestttt!! :)

hamzah ian said...

fuhyooo..

gua baru tau mamat ni wujud.. kah kah kah kah..

AyuE SurihanyOt said...

kau memang layan lagu lady gaga je kan hamzah..tak pon soundtrack 3gp..

maisyara Pot! Pot! said...

oh! muke comel gitu. *cair..... ;D



(baru tahu kah? hahaha. sama la kita ;p)

Kap said...

waa.
hamzah hebat.
patutlah melambak 3gp made in malaysia di internet ;)

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

maher zain??
tahik keras??
cebok??
apa kes???

hamzah ian said...

apesal lu panggil gua hamzah???

first time nih,..

DuniakuAbstrak said...

bagus la kau dah tau..da nampak harapan dan sinar cahaya kat situ

J. Love said...

ah cilake. muke arab gua tak minatt!!

hamzah ian said...

jgn marah aku okeh...

Linglung said...

gua tak ingat malaun mana tah kat fb tgh borak2 pasal maher zain ni pum pam pum pam..bila gua tanya sape maher zain ni, malaun2 tu jawab adik ziana zain dg anuar zain..lama jugak gua percaya..celaka!

boyfriend