28.9.10

kronologi study aku sempena test plant design

26/09/2010 Ahad


8.00 malam : study sambil tengok the vampire diaries episod 3..ohh sambil makan malam juga..

9.00 malam ++ : bukak cerita pirana....ada adegan 2 orang gadis seksi berenang-renang dalam laut dalam keadaan bogel..tak dak baju tak dak swimming suit...dem dah la ilmu didada pon cetek..bertambah kering la bila aku tengok cerita tu..terus stop tengok...bukak lagu pulak, karoke sebab nak hilangkan tekanan kononnya...

10.00 malam ++ : encik buncit call..so gayut telefon sambil buat aksi ngada-ngada sikit walaupun beliau tak nampak..pintal-pintal hujung bantal..merengek-rengek mcam nak mintak lempang..haa lebih kurang macam tu la..

11.00 malam : mengantuk la pulak, tido jap la...15 minit kononnya..amik berkat nak study...

27/09/2010 Isnin

4.00 pagi : ohh dem sekejapnya aku tido sesi memaki hamun diri bermula...baru sedar tak solat isya lagi, pegi toilet ohh period pulak..balik bilik terus makan ubat sebab taw senggugut akan menyerang..lepas tu baru study..

5.30 pagi : selesai satu bab..ada lagi 2 bab nak kena cover..ahh tido dulu satgi sambung lain..

7.00 pagi : bangun..ahh ngantuk lagi sambung tido..

9.00 pagi : Nad ketok pintu bilik...ahaa dia bagi nasi lemak..bagus betol bangun pagi je rezeki datang bergolek...start makan sambil tengok supernatural season 6..

10.00 pagi ++ : study-study...tengah study rasa bosan pulak dah..baru teringat supernatural season 5 baru tengok sampai episod 16..kena sambung tengok ni...oke tengok sambil study..macam biasa la study pasti kelaot punya...aku tengok cerita tu sampai episod 20..hehehehe

1.00 tengahhari : mandi pagi ehh mandi tengahhari

2.00 petang: pegi Lab PC..mampos dah aku tak abis study lagi...ada 1 bab nak kena cover...dem dem...

5.00 petang : balik bilik sambung study tanpa bukak laptop..

5.45 petang : mengantuk..tak tahan sangat dah..set jam pukul 6 nak bangun...

6.00 petang : sedar jam berbunyi tapi malas nak bangun tido balik...

6.15 petang : kelam kabut pi kat meja sambung study tapi bukak laptop nak update status fesbuk.."malam ni kalau tak boleh jawab sila lempang muka sendiri ye ayu...main banyak sgt kn dush!dush!"

8.00 malam : start test PLANT DESIGN...

Hebatkan cara aku study..main-main sungguh... 

hebat tak hebat aku jawab test tadi macam tahi oke!!!

12 comments:

hamzah ian said...

kah kah kah

hamzah ian said...

kah kah kah

Dee said...

dah macam jurnal hidup dah ni

G.luck untuk result !

fikir positif je

DuniakuAbstrak said...

study semak tu

good

Kyuubi_85 said...

haha.. kau mmg hebat woo.. remaja maa :)

eiffel said...

terbaek!!!!

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..diari seorang student yang sangat hebat..hoho..aku pun mcm ni jugak dulu..kui3..nak wat cmne...pelajar cemerlang la katakan..

Konon-Konon Latifah said...

orang yang suka tidur biasanya adalah orang yang otaknya macam span. tak perlu study, masa cikgu ajar semua masuk...

hakhakhak. goodluck u!

gulagulahacks said...

padan muka lu...
haha...
nak citer piranha boleh?haha

durrah khairuddin said...

remaja cara kau study.. :P
nak ikut nak ikut...

zam.enol.arep said...

fuh. mencabar betul tahun empat. T_T

maisyara Pot! Pot! said...

kalau tak cukup kuat ko lempang, meh aku boleh tolong lempangkan sekali. ngeh ngeh ngeh ^^

boyfriend