10.9.10

Entry wajib dibaca oleh rakan-rakan blogger dan facebook

Dipagi raya yang mulia ini...


Korang pegi semayang raya tak ni yang baca blog aku???hehe

nah aku bagi kad raya free..
khas untuk rakan-rakan ku yang berada di Malaysia, Jepun, Korea, Palestin dan juga Jordan...
(bajet gila minah ni)

tidak dilupakan juga rakan-rakan blogger, UTM, Matrik Changlun, Sek. Men. Keb. Ibrahim dan Sekolah-sekolah rendah aku..(banyak sangat sekolah rendah...)

dan paling aku sayang ibu dan ayah tercinta,rumijuli,sedara mara makcik-makcik, pakcik-pakcik, sepupu sepapat,abang-abang, kakak-kakak ipar,anak-anak sedara...
ahhh semua la yang mengenali diri aku ni..


ni je la yang termampu..tak pandai sangat edit-edit nih...
dan lagi satu aku benci tag orang dalam facebook tu...

so daripada ada yang tertinggal baik aku wish general je kan...

ok aku sayang korang semua...muuuuaaaaahhhhh

p/s:: ini adalah entry autopost...waktu korang baca ni mungkin aku tengah makan ketupat cicah rendang ayam disertai kuih tat nenas fevret aku ohh dengan air oren sekali...perghh sedap..=)

9 comments:

AyuE SurihanyOt said...

cisss..tak jadi autopost aku..malas la aku nak edit..hahaha

siggplus said...

720pm. Aku baru tau dkt tmpt kau org smayang raya waktu maghrib

MK Kimi said...

haha....selamt hari raya ayu. Pastikan bertambah ayu dihari raya.haha!

J. Love said...

HOI! lu jangan kelentong. ape dah malam dah baru nak wish?

hamzah ian said...

muahahhaha.. bongokss... slamat raya ayu

MOFASAD said...

sembahyang raya waktu maghrib...

stail juga

fndrocka said...

sampai buat autopost...sakan betul rayanye

AyuE SurihanyOt said...

adoii aku tersalah set tarikh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

hentakbelipat said...

pehhhh..kau paling rare skli

boyfriend