20.9.10

formspring asyik-asyik soalan sama, tukarlah genre lain pulak

Sejak akhir-akhir ni aku malas nak ber-formspring sewaktu awal kemunculannya memang perasaan berkobar-kobar ingin tahu tu memuncak..macam perasaan orang baru baligh, tertanya-tanya best ke jadi dewasa??dah baligh boleh pakai coli ke??sakit ke datang bulan??macam mana nak pakai pad??posisi apakah yang sesuai...posisi pad ye bukan posisi bersetubuh...pakai kondom macam mana??haa soalan tu agak haramjadah sekali..nak taw tanya hamzah ian si gila seks...blog beliau pasal seks je banyak..itu pon ada hati kata blog aku tempat melepaskan nafsu...gila tak gila la blogger calon gadis melayu merangkap calon bini imam muda jadi tempat melampias kan nafsu...gila-gila...


Sekarang formspring aku pon sudah jarang-jarang bukak...kalau bukak pon aku baca soalan-soalan yang dijawab oleh manusia yang aku follow...jawapan amat menyimpang dari soalan..aku pon tak paham macam mana diorang boleh pass SPM siap masok U lagi..aku pulak nak bertanya orang pon macam sudah tiada point..mengharapkan orang yang bertanyakan soalan kat aku...tapi yang tak bestnya soalan sama jugak aku dapat..soalan yang ditanya oleh razman..entah berapa ramai cilok soalan dia aku pon tak taw...soalan-soalan yang aku rasakan bernas adalah seperti..



yang paling tak best bila anon-anon tegar asyik tanya macam ni...






tolonglah wei...aku dah tak larat nak jawab soalan-soalan macam ni..aku tak nak orang kata aku riak..aku ni dah la jenis lemah lembut sopan santun..kentut tak berbau apatah lagi berbunyi...memang calon isteri imam muda..perfect oke perfect...tolong lah paham...

oke gua mengerti perasaan lu orang...apa yang gua cakap tu hanya illusi..hanya manusia kurang waras sahaja yang nak tanya soalan macam tu kat gua...ayul sila terasa...

sila sepak terajang dan maki hamun kat formspring gua jika ada ketidakpuasan terhadap entry yang berbaur perasan-tak-hengat-macam-tak-dak-cermin-kat-rumah-ni...takde la akaun formspring gua mati begitu sahaja jika korang-korang tanya soalan yang bernas..ye dak??

sepatutnya entry ni gua buat autopost semalam tapi hamsap tak jadi pulak...dem betol!!last-last kena post sendiri jugak...grrrrrrr

22 comments:

hamzah ian said...

kenapa awk cantik sngt?? kah kah kah

Berd said...

ahh pelucah.

Gua tanya soalan agama kenapa lu jawab bentuk lucah pula.

J. Love said...

ah cilaks!

tak na korang tanye tapi kemain galak lagi lu link kan formsrping lu tu kat entry. kahkahkah!

Miranisa =) said...

haha nak wat cane.
da fs utk tanye2.
haha bace smpi habis tibe2 trgt ayul.
da lme beliau da xapdet blog.
*tade kene mngene*

Bukan Gadis Comel said...

kalau rasa nak kentut kat public, apa yang akan dilakukan?

errr.. tenangkan otot2 berkenaan dan bebaskan dirimu...

zam.enol.arep said...

macam knal je anon tu. hahaha.

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

hahahahahahha...
member aku kata formspring ni bole buat umur kita singkat..

plumpy.tootsie said...

eh syg.lu nak i tanye soalan eh.nanti i serang formspring u keyh ;P

maisyara Pot! Pot! said...

aku dah malas nak layan formspring ni. soalan mereka macam nak bunuh diri je. hahaha xD

armouris said...

info tentang coli di SIHAT SELALU - Coli Rosakkan Payu Dara

gulagulahacks said...

kah kah kah.
macam mana nak pakai pad ye???

MOFASAD said...

geliguaanontu

siggplus said...

benci betul aku orang suka lucah2 ni. pathetic!

lelaki semua sama saja, dasar gila seks!

amoi said...

yeah.

aku bosan dengan formspring dah.

dah tak ada soalan kelakar.

asyik soalan yang aku malas nak jawab~

HAHA

DuniakuAbstrak said...

mengapakah aku dijadikan mangsa entry ko kali ini?

adakah kerana soalan aku yang mencengkam jiwa itu?

eiffel said...

asl aku rasa cm jijik giler jerk soklan tuh...

'kenapa awk cantik sgt?'

aku rasa dia typo la...sbnrnya dia nk tnya...

"asl ko camtaek sgt???"

Linglung said...

kenapa awak rasa awak cantik? gua pernah tanya soalan ni tp kenapa lu tak jawab??? :D

ARC™ said...

meh aku tanye soalan len
mengapa awak sangat xcantik?hwahahhahahhahah

eiffel said...

wey..asal ko nyer blog pown cm kne malware gk..camtaek tol!!!!!!!!!!!!!!!!!

sebelas said...

soalah kenapa awak cantik sangat tu sendiri hantar kah??

hehehe..





http://nomborsebelas.blogspot.com/

AyuE SurihanyOt said...

kalau entry puji diri memang ramai orang baca kan???tak muntah ka wei???hahahahaha

nurayunni said...

cantik 1 anugerah...huhu

boyfriend