19.9.10

saya dah clash

Dengan ini ai umumkan ai dah clash dengan boipren ai...hah sure korang-korang hepi kan boleh masok jarum..mintak maaf ye ai clash dengan boipren no 2 ai yang no 1 masih ada..

boipren no 2 ai yang sasa..
giler ape nak kawin ngan kaki judi, lepas tu kasik bini kena makan dengan jantan lain..
huh..okey ni aura cerita airmata nursalina kat tv3 tadi..

Jangan emo-emo sangat sebab ai dah kapel pulak dengan dia ni...waahhh baru clash sudah kapel..memang mangkok ayun punya pempuan...ye la tempat sudah kosong patutnya diisi...

tadaa..wah3 tentu korang-korang teruja kan tengok ai punya boipren baru...

tengah risau ni...aii ada ajak dia gi dating..kalau dia setuju macam mana??baju apa ai nak pakai nanti?mesti nak kena pakai syantik-syantik kan??

 
macam mana ni korang-korang..ai risau kalau dia setuju...apa ai nak jawab kat boipren no 1..ish ish ish...takotnya aii...tolong la korang-korang...

hamzah...gua dah update...komen lu kalau bukan no satu gua sunat-sunat lu kali kedua..miahahahahaha

30 comments:

Nadia H. said...

hamzah x on9 so bia aku jd org 1st..


ok ko boleh sunat die skrg.. haha..

AyuE SurihanyOt said...

konfem...hamzah kena sunat kali kedua...hakhakhak

fairuz said...

hamzah tgh layan awek dia. hahaha

DuniakuAbstrak said...

(--")

hamzah ian said...

abis la conec gua kene sunat lagi.. argh..

AyuE SurihanyOt said...

fairuz:: hang ka awek dia???hehehe


ayul:: aku taw hang dah tak larat baca entry aku yang perasan nak mampos nih..

hamzah:: gua takot sebenarnya nak potong...harharhahr

hamzah ian said...

gua tengok sendiri pun takut. ahahahaha,,,

AyuE SurihanyOt said...

tuan punya sendiri pon takot nak tengok apa kes nih???hahahaha

plumpy.tootsie said...

KAH KAH KAH!
wa support lu sunat hamzah utk kali kedua.

J. Love said...

lu ni macam budak 17 tahun plak minat minat celebrity macam ni skali. kahkahkah.

hi leonardo dicapriooo. lu kacau yang ni, gua declare war dengan lu.

diNa de SoLa said...

haha..sunat lagi 5 kali pon xpa hamzah 2..kah3
btw, spakah yg pic ke2 tuh..x penah tgk..tp beliau hensem ^^

eiffel said...

gyahahahahahaaaa...xley blah tgk komen kt ats... XD

AyuE SurihanyOt said...

j.love:: erkk...baik gua amik johny depp weii dr leonardo...hahaha gua punya taste melayu derr...

dina:: tu shahz jaszle...pelakon ensem..=p

eiffel:: jangan sampai ko kena mandi wajib plak dah la...

hamzah ian said...

dem..

gulagulahacks said...

lu bukan les ke? kih kih kih.

AyuE SurihanyOt said...

gua straight ok..hakhakhak

gulagulahacks said...

pastu.
lu ingat wa je ke lu straight?

kah kah kah.

kata kila said...

gila lah.nyaris tak ambik boipren aku.aaron aziz.kahkhakahkah

AyuE SurihanyOt said...

gula2 hacks:: ape lu cakap ni???gua tak paham derr???


kata kila:: wehh22 tu boipren aku gak taw....yang tu no 3...

amoi said...

bagus!

Lee Min Ho aku punya!

*tetibe

Rara Nasiha said...

beb,wa rasa lu dah amik boyfren wa la. si remy ishak tu. haha

DuniakuAbstrak said...

hahaha walaupon entry ko kdg2 mmg perasan nak mampos, tp aku tetap suka baca..gaya tulisan ko i like..kah3..

siggplus said...

kau usik boypren aku johnny depp siap kau

#ayat gadis-gadis

hiro said...

gambar abg mane? hahaha

Bukan Gadis Comel said...

malang hamzah. ngahaha.

maisyara Pot! Pot! said...

kalau dia setuju, costume panda. mesti dia peluk u sentiasa ^^




* gila hang nak sunat hamzah. tak mandul ke nanti sunat buat kali ke dua? xD

hentakbelipat said...

pehhh mmg ambitious

AyuE SurihanyOt said...

amoi:: aku suka jugak lee min ho...ahh yg hensem2 suma aku suka laa...

rara:: xpe2 lu boley amik balik...gua sayang shahz sekarang nih...miahahaha


ayul:: jap2 aku mencari keikhlasan pada kata2 kau tu...=p


sigg: gay....(-_-")


hiro:: pi cari kat fesbuk..tak pon google je mesti jumpa...

maisyara:: ahh aku memang tak maw bg dia ada zuriat...hahahaha

safiyyahosman said...

hahahaha...encem gila la boipren hg weh..tp asmara mmg hensem..hahaha

AyuE SurihanyOt said...

ensem kan ensem kan??haha tu sbb aku suka...wink*

boyfriend