25.9.10

“DiGi iPhone 4 Play”

Pernah dengar pepatah "tuah ayam di kakinya, tuah manusia siapa yang tahu?" oke aku pon tak taw betol ke tak pepatah aku bagi ni...biasalah bahasa melayu tak de la hebat sangat, bahasa tamil pon biasa-biasa sahaja grednya..

Hari kedua punya post pasal digi iphone ni dia nak aku sembang pasal applikasi apa yang aku rasa best dan pernah cuba dalam iphone..mulanya aku dah macam "ohyeahh jadah apenye aku dah la tak penah pakai iphone, tahu pulak aku pasal menatang comel tu"...hohoho lepas aku pegi kat website ni..dan aku tasa aku tahu apa yang menarik minat aku kat iphone ni...

Game der game...aku gila game sikit tapi aku suka game henfon atau game laptop yang bodo-bodo je yang comel-comel lagi aku suka..aku tak suka game ps2...bla bla bla susah je aku tengok abang aku main ps2 kat rumah tu..orang main game nak hilangkan tension ni aku main lagi memeningkan kepala otak aku...ahhh pegi mati..

Aku pernah main game kat henfon member aku dan ternyata ia amat best kadang-kadang boleh bawak gaduh dengan member sebab aku main sampai habis bateri lepas tu tak reti-reti nak cas...memang wajib la tuan punya henfon rasa nak terajang aku kan...lalalalala~~

comel tak comel tak???

Kalau henfon ai dah ada game yang comel macam ni tak payah la ai nak beli psp lagi..senang pulak tu nak main..hanya perlu touch-touch je tak pon goyang-goyang henfon tu...korang faham tak ni????oke tak paham tak pe abaikan...

Doakan kejayaan aku untuk test minggu depan dan jugak kontest ni..AMIN

malam ni tido mimpi iphone...krooohhh krohhh krohhh~~

4 comments:

nur iema said...

game plant vs zombie 2 aku pn ade!! haha..

Hellioz said...

selamat berjaya menang iphone4 la ye

DuniakuAbstrak said...

gila gigih

haha

fiD said...

jangan dah menang nanti men game je tawu :P

boyfriend