28.9.10

"DiGi iPhone 4 Real"

Ohh yeahh..terlewat sikit nak update pasal benda ni..maklum la hidup student yang tunggang langgang sikit..

oke sebelom digi anjur contest ni lagi aku dah memang sayang digi ketat-ketat...aku pakai nombor digi tapi prepaid la bukan postpaid..gila best wehh aku mesej dengan encik boncit free(dia pon pakai digi jugak) kalau nak call lepas RM2 dah boleh gayut telefon satu ringgit...walawesss satu hari gayut RM2 kira berbaloi la tu kan...mesej pon free..waahh saya memang sukak gilak la samak itu digi...ngeh3...

tapi bila tengok iklan postpaid ni pon macam menarik..kalau aku la kan sebagai student selebet ni aku lebih berminat nak pakai plan iDigi 88..bayar bulanan 58 lepas tu siap dapat free2 lagi kira oke ler tu nak-nak pulak kalau encik boncit pakai line jugak..hah memang gayut setiap malam la jawabnya...internet pon free 1 gig..hoh dok dalam jamban pon boleh update blog guna henfon la macam tu kan...waahh semangat jiwa bangsa betol...

oke jom tukar ke plan digi...ohh yaa gua boley jadi model digi tak???

6 comments:

eiffel said...

lu try ler pose ala-ala org-kunen-bajet-comel...bwu gwa ler tau lu layak ker x...





oit..nah lu kne backlink kt lam entry camtaek

MOFASAD said...

model pakaian dalam digi boleh

Bukan Gadis Comel said...

haha. good luck2! dan menang iphone pos kat aku.

nurayunni said...

wah..hebat!!!

zam.enol.arep said...

iphone oh iphone. demam pikir.

*Miss Geli^ said...

itu kalu pakej student, kalu pakej bekas studen cam ahkak ni camne?

digi tak baik tau pilih kasih

boyfriend