29.9.10

what women want

oke susulan entry joyah love..

aku suka lelaki yang blablablabla...oke dah dapat dah walaupon tak berapa nak perfect..dah dapat yang memahami aku kira oke la tu..korang ada pakwe yang tak kisah aku tulis blog carut-carut cam ni??korang ada pakwe yang bila mana korang ada masalah dia akan sentiasa ada di samping korang walaupon hanya untuk mendengar???Korang ada pakwe yang bila aku kutuk dalam blog tapi dia still boley gelak-gelak manja lagi depan korang??ngeh3...sori sayang...tak sengaja pulak nak kutuk rambut u...lalalala~~

whatever it is...i still love u damn much!!

dah-dah la tu sayang jangan cover sangat perot tu..u ingat i tak nampak ke u tahan nafas..

apasal gua tunjuk sayang gua kat encik buncit ni???ohh semalam dia merajuk hari ni nak pujuk la...susah betol nak pujuk kalau dah kawin senang sikit...ajak masok bilik je dah setle...kankankankan????

oke-oke sambung entry..perempuan sekarang ni terlampau memilih sangat..nak yang hensem macam shahz jasle la yang alim ulamak macam orang alim la(tak taw nak bagi contoh sape) yang open minded whatsoever la..

lelaki yang dok ada sekarang ni pon banyak dah jadi nyah..hensem2 pulak tu yang jadi nyah...so wadafak oke!tu belom lagi yang gay... Dah la lelaki semakin pupus..oke ulang lagi sekali...laki makin pupus bukan monopos...

ingat senang ke nak dapat laki yang baik zaman sekarang ni???susah taw...so jangan memilih sangat...cermin diri sendiri dulu baik ke tak baru nak demand lebih-lebih...mana yang jadi perogol penyagak bapak ayam anak ayam gigolo...hoh!!macam-macam job ada..so dah ada yang sudi tak hensem pon tak pe la at least sedap mata memandang ye dak...janji hati baik...

lagi satu cuba tanya kat diri sendiri...

"aku nak yang hensem...aku ni cantik sangat ke??"

"aku nak yang hafal Al-quran...aku ni khatam quran ke tak lagi??"

"aku nak yang open minded..tapi boleh ke aku jadi open minded??"

Dem..apa yang aku membebel ni..hahah 

"lelaki yang baik hanya untuk perempuan yang baik..."

itu janji Allah kepada kita dan jika kita tak dapat apa yang kita hajati, ketahuilah yang Allah sedang menguji hambaNya...

alamak!!dah macam ustazah dah kan???oke lepas ni sila panggil Ustazah Ayu...

aku tak sabar nak kawin...motif??? (-_-")

20 comments:

hamzah ian said...

gua lelaki sejati

AyuE SurihanyOt said...

ye la tu..bukti mane bukti??hahaha

ameq said...

ak nk kawen jgk.............
=(

*Miss Geli^ said...

ngape tak sabar nak kawen?

tak sabar nak kena
1. balik keja penat-penat, amik anak kat taska, pastu kena masak plak

2. lepas masak kena cuci pinggan, pastu gosok baju laki,

3. layan laki kat dalam bilik

4. g pasaraya beli barang dapur sorang sorang sebab laki outsetesen...


tak sabar nak buat yang kat atas tu ke?

sib baik ahkak duk ngan Yang Arif!kheheheh

gulagulahacks said...

bagus lar entry lu...
biar sedar sikit..
haha

AyuE SurihanyOt said...

alaaa kak...xpe buat semua tu kan dapat pahala...hehehhehehe

eiffel said...

hamzah :: org kata laki sejati tuh hanya terbukti bila bini ko da dpt ank...da ada ank ker???

yup..aku stuju ngan ko...


hoho..ko da buat entry ni ea..bagusss...aku xyah r buat.. :P

nur iema said...

aku pown nk kawen jugak...uwaa....

maisyara Pot! Pot! said...

aku tak memilih. tapi, lelaki tak nak dekat aku. sadis. <- tipu tipu tipu ^^

MOFASAD said...

-__-

J. Abdullah said...

lu ni takleh ke letak nama gua yang sedap sikit cam nama fesbuk gua tu? cis betul!

ustazah ayu, encik buncit pegang tangan takk? kahkahkahkah!

ARC™ said...

lelaki semakin pupus is a myth
look up for statistical research :D
yang semakin pupus ialah lelaki yang ada dalam tertiary education dan bidang pekerjaan profesional

*Miss Geli^ said...

ye la ayu..akak lupa nak ckp..

pahala dapat, penat pun dapat...

eh, kalu silap gaya, dosa pun dapat..sebab sakit ati kan kita penat2 kat dapur, laki tengok tibi kat hall..hahhaha

Catherine- said...

hahahaha...mari kita kawen ramai28X!~


tetttttttttt...motip?`

zam.enol.arep said...

g kusus cepat. bahaya dah ni. haha

plumpy.tootsie said...

i nak yg hensem.i nak yg kaya.i nak yg baik.i nak putera raja.

ROFLMAO.there's no such a thing of this stoopid feature that would make u really happy.

Amoi said...

aku nak yang kaya!

ini serius.

kah kah kah.

ahchOng's said...

aku geng gagak hitam??nk kena pi buat rambut afro macam farouk laa

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

nge~


wa tak layak utk lu..
kita harus berpisah...


wakakakakka...

budakmengong said...

hahaha..nice entry..loike

boyfriend