8.9.10

Kisah dipejabat pos

Aku pegi pejabat pos tadi, nak amik barang pos laju yang sampai semalam...

Barang tu hadiah dari encik buncit..wahh bertambah-tambah sayang la i kat u ye...muuahh..muaahhh...

Sebelom nak amik tu kena beratur..Lama jugak la nak menunggu padahal sorang je yang ada kat depan aku, maybe aku punya iman tinggi sikit itu jam so aku takde la nak marah-marah, akak kaunter tu pon comel+cantik je aku tengok...

Depan aku tu ada sorang brader, saiz gemok pendek tak macam dokter, rambut dia pulak aku syak kena ikut nasihat yun nam hair care..

Dia toleh pandang aku, aku merenung tajam kearah matanya tapi muka aku still comel, aku memandang seolah-olah ingin menyampaikan mesej "Baik lu cepat sikit, gua banyak keja lagi nak buat!", dia kalih depan pulak tanya akak tu pasal barang dia...Akak tu pon buat-buat sebok cari barang, brader tu toleh belakang lagi...entah jadah ape dia cari aku tak taw...aku tak pulak merenung untuk kali kedua, malas lah aku..aku kan pemalu...

Sedang enak melihat akak cun cari barang..Tiba-tiba aku TERnampak brade tarik seluar dia yang terlondeh tu...oke aku terima dengan hati yang redha, dia toleh pandang aku lagi, aku buat-buat tak pandang...Lepas tu dia semakin berani menarik buat kali kedua dan kali ni dengan selambe bangang dia tarik seluar dalam yang terlekat kat celah bontot dia...mata aku seakan tak percaya..lama jugak aku tergamam mata aku pon terkebil-kebil,cubit peha kanan peha kiri yang terasa..okey aku tak bermimpi..

Dem...tak batalkan puasa aku????????????????

brader tu...serius takde nilai sensitiviti terhadap wanita..aku syak dia dah ada bini tapi bercerai sebelom malam pertama...

9 comments:

hamzah ian said...

hahhaaha!!!

tu namanya gangguan seksual oi!!!

hahahahaha

AyuE SurihanyOt said...

gangguan seksual jadahnya???

sepender dia terlekat kat celah bontot..

nasikputeh said...

ayok..!!!!

batal posa..!!!!!

hahahahahah....

bulatkocik said...

hahaha..waa ingat dy nak ngorat lu..tu taktik tkini..

asl lu tak tolong tarik tuk dy..

AyuE SurihanyOt said...

gila apa taktik mengorat..hoh nak tarik utk suami aku pon pikir seploh kali taw..loqlaq nak mampuih..

MOFASAD said...

mesti sedap tengok

Hellioz said...

gyahahahaha
chill sudah

lu yg oversensitive neyh
gyahahahah~

Onelove...Jambu merah warna said...

hahaha...sdap tgk? sdap ke?
kuang3... die ingt org x pasan tuh, awat la x tgk je wat mate bulat..=P

J. Love said...

unless lu yang terangsang tengok brader tu, baik lu ganti posa dengan posa 6 terus.

boyfriend