21.7.10

Aku sayang Pengetua Kolej

Tadi aku nak cuci muka sebelom tido (jaga muka syial aku..haha)...sebelom masok toilet nampak la notis yang tertampal sebelah pintu toilet..



tak pa la..aku rilek lagi, lepas tu aku nak masok jamban..
tutup ja pintu aku nampak poster tu tertampal juga kat situ...
waklu* nak melepas pon terbayang muka pengetua la macam ni...
terus terbantut niat nak melepas, aku balik bilik capai henset pas tu snap pic...
sampai dalam jamban pon nak tampal poster??memang nak suruh aku pegi jugak la ni..
(dengar macam aku ni orang penting sangat la pulak.)


aku terpikir gak macam mana nak sumbat budak tahun satu sampai tahun 4 msuk dalam dewan yang sekangkang kera tu..sila bayangkan kangkangan kera dan saiz tapak dewan tu...sangat tidak muat tahu??
so kesimpulannya aku nak pegi ke tak??sanggup pulak dia nak amik kedatangan budak-budak nih(kalau ramai yang turun le), kalau black list nama budak-budak ni...sapa plak nak join program kolej yang hebat extra vaganza tu??

Tidak mengapa la ..aku kan skema, sayang pengetua pulak tu..serius sayang, yang skema tu jangan percaya!! aku duduk kolej ni dari first year sampai aku forth year..kalau tak nampak gak jasa aku kat sini aku tak taw la nak cakap apa..berjasa la dah aku bayar yuran mahal-mahal..duit yuran pulak buat program pegi luar negara..perghh berjasa kan aku???


aku kena susun jadual balik nih..malam jumaat kan..study,buat assignment..tak masuk lagi update blog,update status kat facebook,twitter,friendster,tagged(aku ada tagged ni tapi rasa cam haremjades ja bila aku buat menatang tuh)...



mana nak baca yasin lagi...(serius macam nak menunjuk, semoga aku tak kena panah petir dengan sifat riak dan takbur ini,amin)...tu belom kawin lagi tu..bayangkan lah aku kawin nanti..malam jumaat adalah malam paling busy...haishh...


apa-apa pon...

saya tetap sayang pengetua...

P/S: dikarang sewaktu penulis tengah mengantuk

18 comments:

J. Love said...

gua still rase nak tampar orang.

anyway


ni hape jadah perjumpaan punye hal lu terbawak bawak sampai tahap MJ time lu dah kawen dah ni?

lu ade friendster lagi ke weh? ye, seriously, lu kene tobat ni.

kah kah kah kah!

ok gua masih rase nak tampar orang sebenarnye.

@yuE said...

biase la gua memang suka kelaut...



lu jangan tampar gua sudah...hahaha


bak kate bf aku...

"takde yang lame tak de la yang baru"

sebelom fb kan kena ada fs dulu..haha

lu mesti layan my space kan...

Hamzah Ian said...

gua stuju nganjlove.. hoho.. haramjadah ape lu bawak talipon masuk jamban weh?? ambik gambar taik ke hape?? hahaha...

Umie Nadhirah said...

Pengetua Kolej2..HAHAHAHAHA.
Lepas baca Yasin busy plak mlm jumaat..LOL..XD

Umie Nadhirah said...

Lupe nak cakap ,
dah tambah u kat blog list :)

Farid MOFASAD said...

bab m.j tu aku dah nmpak ko semakin gersang.. ayuh... beli dildo

fiD said...

amacam ok perjumapaan tu?

hmmm, men lagi laman sosial yg lame2 tu, heee

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

mak ai

dalam jamban pun ade tampal?

ko tgk..kos utk notis je da brp rgt?

kl dalam blok tu ade 120 jamban..setiap pintu jmban die tampal


skg ko da nmpak kan ke mana duit yuran ko pegi selain dr program ke luar negara

@yuE said...

aku balik bilik amik enset semata-mata nak amik gambar poster tu..takde kena mengena dgn tahi ok..



abis duit aku mcm tu je..aku nak amik la poster tu buat recycle..hahaha

Mr. J pengeRindu said...

something wrong somewhere nih.. kena kosongkan. teringat zaman study 2 dulu..

" Info + Cinta + Rindu " = www.pengeRindu.com

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kuaratin weh.

cam kena denggi je. hahahaha!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kuaratin weh.

cam kena denggi je. hahahaha!

Berd said...

gua rasa lu ada buat kesilapan besar dekat sini. kenapa lu hanya ambik gambar notis tu saja.

kenapa tak ambik gambar makwe-makwe yang tengah melepas kat toilet sebelah?

ahh. gua hanya tinggalkan persoalan.

touya said...

Dalam jamban pun gi hentam letak ? memang kejam

Hasrol Nizam said...

ko dah final year..klu dh kena senarai hitam pun, takde effect kot.sessi depan bukan nk duk situ dah..haha..

kalau nama ko kena black list sbb tak pregi mlm ni, biar budak2 JKM je yang pergi program kolej yg hebat extravaganza tu..(berbaur pedas ni, sila terasa bagi yg berkenaan)..

Hasrol Nizam said...
This comment has been removed by the author.
aina said...

gila menganjing ?? tah sapelah yang tampal tu agaknya hahaha :D

Linglung said...

akaun friendster gua entah apa email pun gua tak tahu. kalau email pun xingat, apa lagi password..lu mmg legend derr

boyfriend