17.7.10

Masalah gadis-gadis remaja

Ok dengan ini di umumkan JPA dah masuk..tepat dengan hari Jusco buat sale..kadang-kadang aku kagum dengan jusco kerana boleh detect bila budak-budak biasiswa dapat duit..hebat betol, rasa nak kerja kat jusco ja...jadi engineer jusco boleh???


Kalau aku jadi engineer jusco kan...kalau ada la jawatan tu...korang taw perkara pertama yang aku akan buat apa???


 Aku nak ubah tempat jual bra dan spender kat bahagian paling tersorok sekali..Aku tak paham kenapa perlu jual dekat kawasan terbuka macam tu, depan kaunter buat jcard...masuk jusco ja dah nampak dah warna-warni kat situ...kalau aku ni budak kecik yang tak matang sah-sah aku la aku tertarik dengan kemeriahan tempat tu,kalau aku lelaki lagi la aku tertarik dowh!!kaler-kaler cam tu..mesti dalam kepala dah set mind bini aku nak pakai kaler ape masa malam pertama nanti...indah bukan???


Yang aku hangin sangat tu, boleh pulak pakcik-pakcik dan abang-abang nak lepak kat depan tu tunggu bini-bini diorang belek pakaian dalam...rasa nak menyumpah tahu????


Saya tahu anda ada bini dan anda rasa benda tu biasa jika lihat bini sendiri beli pakaian dalam...dem memang la bini anda tak kisah...ni anak-anak gadis yang tak kawin lagi ni masih kisah ok..perhh brader-brader ni macam tak penah bujang pulak..tak kan tak taw kot perempuan ni diciptakan dengan sifat pemalu...ala macam aku la pemalu...(sila terima kenyataan) mesti la rasa ralat sikit bila nak pilih-pilih tu tetiba ada laki kat depan mata...nak pulak kalau ada course mate yang lalu....malu syial mana nak letak muka ni??





"Kau yang tak open minded weh"


hoh...kepala hotak anda...xdak masa nak open-open pasal benda nih, bagi aku benda tu boleh letak kat bahagian belakang kot...dah nama pon pakaian dalam tak payah la nak buat promosi bagai...pempuan akan beli jugak aihh sebab tu keperluan!lagi satu pempuan ni jenis yang berjalan betol?so dia akan berjalan sampai satu shopping complex tu untuk cari barang yang dia nak beli so tak payah susah-susah tayang coli warna-warni kat situ...

yang aku pelik sangat kan...







Apasal lelaki punya spender dia tak jual secara terbuka macam tu??

susah benor aku nak cari semalam...Dem betol....



 para lelaki jangan stim pulak..

28 comments:

J. Love said...

gua tak kisah je. gua angkat2 kening kat brader2 yang tengok pompuan pilih spender tu siap. biar dia terpukau, pastu bini dia datang pun tak perasan, pastu kene tarik telinga.

dalam kete balik rumah gaduh2, sampai rumah buat make-up sex.

ha kan gua dah tolong merapatkan silaturrahim antara laki bini tu.

amacam? genius tak gua?

@yuE said...

perghh...gua memang tabik spring kat lu j love...haha

pemikiran kreatif syial...genius tak yah cakap la..lu nak jadi model coli?hakhak

make-up sex???apakah???

J. Love said...

kah kah kah!

lu serious ke tak tau make-up sex tu ape?

ala.. lepas dah gaduh2, pastu kene la berbaik semula. so sex la. make-up sex la tu kite panggil.

@yuE said...

ooo...gitu ekk..patut la gua tak penah try...ehh gua tak kawin lagi lupa plak..


bila gua nak berpengetahuan luas macam lu ni haa??????byk betol yang gua blur...haha

siggplus said...

hahaha

make up sex tu macam fetish sikit.

kena pakai mekap, dengan kostum, lepas tu berlakon. macam nurse, buat2 macam nurse sex dengan pesakit. hahahaha

haritu aku masuk topshop tengok gadis seksi tengah browse g-string.

ada ropol2 plak tu.

@yuE said...

sigg...ko stim tak tgk diorang..

cis apasal cam cilake je soklan aku..

g-string tu ape lak???haha

inesen betol aku ni...lalalala~~

siggplus said...

buat apa nak stim? kalau stim bukan dapat pun

g-string tu macam karipap. ada inti kacang, kaya.

SyerAgh said...

pemalunya dia.. ahaha

Ryan Valentine said...

kenapa komen kat atas terus melalut ke makeup sex n g-string??
pa pe pun, sebagai wanita.. saya malu jugak bila perkara tu berlaku.. =)

Umie Nadhirah said...

Aku sokong kau jadi engineer Jusco..
Klo spender laki dorang letak kat kaunter kan best..AHHAHA..Eh,ape aku ngarut ni..?ahhh...

Pelatt said...

ari 2 gua nampak siggplus beli coli merah untuk deus erk888

Farid MOFASAD said...

dah lama aku tak buat kat blog nie...



zzzzzzzzzzzzzzzz






pppppppprrrrrruuuuuuuutttttttttt










>>_________<<

fndrocka said...

gua dari kecik tak berani lalu tempt jual bra

hellioz said...

tu name dia promosi
gyahahahahah

business minded x gwa?
gyahahahahah~

@yuE said...

syeragh:: apasal susah sgt nak pronouns nama ko ni ha???


ryan:: biasa la sini tempat merapu...haha


umie:: erkk...hahaha

pelat:: lu penah nampak ke??jap gua kagum derr..

fndroka:: bagus...hehe

hellioz:: gua syak lu mmg otak bisnes je..

ieQa sWetLuv said...

adeyyhh nak wat cmne skang dia jual sume kat tempat open..kadang2 kalo aku nak beli wat muke x de idong je x pandang kiri kanan, jumpe saiz terus amik then bayar..selesai~~


sah mmg aku x berapa malu sgt kowt ekeke

Miss ... said...

eh ko nak wat pe dgn spender laki keh3

DuniakuAbstrak said...

ah ko malu konon, ari tu aku nmpak ko jalan2 pakai spender je..tak malu pon..hahaha

@yuE said...

ayul:: haha...siot ko ayul...bile aku pakai spender je kuar???kaler ape aku pakai??haha

Hapiz Rahman said...

hahaha.. selalu sesat kat area tue..

Hamzah Ian said...

pergh.. seronok jugak gua lepak situ tengok awek2 cun pilih bra.. ade gak gua sekali dua tolong pilih tuk diaorang.. hahaha demn ah

Wawan3y. said...

hahahaha xleh blah bca komen2 kat atas

alvin takda umah harga 8juta said...

hahahaha..

gua stim la..

adessss.....

alvin takda umah harga 8juta said...

hahahaha..

gua stim la..

adessss.....

pilotHans said...

hi..me also agree on this entry..u took the words out of my mouth..i also always wonder they put all those stuff in the middle of the mall..even if i wanna pass by im scared that gals will think a pervert is lurking around...haih..

moral of story - reDesign it to a more deeper part of the mall..hahaha...

cheers...

nur iema said...

@yue: aku carik sperder laki nk wt hape?? nk try pkai ka?hak3

Anonymous said...

Отличная статья! большое спасибо автору за интересный материал. Удачи в развитии!!! :)
--
http://www.miriadafilms.ru/
[url=http://mpeg4.com.ru/]Спорт скачать[/url]

Nelsama Itsygo said...

AKU YG DH ADE ASBEN NI PON MALU BILA NAK BELI..LAKI2 JONGOS LAIN DUK USHA..SEBOK JE..DUK JAUH2 TAKLEH KE?

boyfriend