25.7.10

Kau hilang disaat ku membutuhkan mu

Gua tengah bengang gila habis ni...bongok betol la..time-time genting macam ni la nak hilang pon, taw la bilik gua cam tongkang pecah tapi agak-agak la kalau nak menghilangkan diri pon..japgi gua dah nak pegi meeting kang lambat, ada pulak nak laser-laser dengan gua(tu sebab gua selalu laser dengan orang)






Mana pencabut bulu ketiak gua ni haaa?????hangin betol....gua rimas taw tak??rimas!!









rimas tengok uban kat kepala gua ni..gua nak cabut!!!



update: gua dah jumpa pencabut bulu ketiak tu..kat tepi katil gua rupanya..gua pon tak sedar bila gua cabut dalam tidur..

20 comments:

Nadia Helena said...

haha ngigau kot..

john bert said...

aku sebagai mafia pn xpnah cbut bulu ketiak..pedih kot...

fiD said...

hohoo, aku lagi geram, cepit kuku hilang! sape nta guna,, rumate2 aku ni dah pakai bukan nak pulangkan, aduh!

alvin takda umah harga 8juta said...

bulu ketiak lu tumbuh kat kepala??

RARE!!

Hapiz Rahman said...

hampeh!!!! hahah

J. Love said...

ape kate lu try wax. kejap je sakit tu.

DuniakuAbstrak said...

time nak pakai je ilang...biasa la tu..haha

@yuE said...

nadia: rasanya tak..hheehe


john berd: der bulu ketiak eloknya cabut..bulu tut yg kena cukur..ahh cam haram asal gua nak kena explain kat lu plak neh....


fid:: ececeh...ke lu men kongsi2 pencabut bulu ketiak ni..hahah


alvin:: kadang2 kita lupa segala yg ada diatas kepala, ketiak, ari-ari adalah spesis yg sama..iaitu BULU..

@yuE said...

hapiz:: aku meluahkan apa yg terbuku je..


j.Love:: gua dah try derr...menitik air mata gua kot!!!


ayul:: entah..gua rasa nak tempeleng je semut yg amik pencabut bulu aku...aehh??asal semut lak ni..ahhh abaikan..

eiffel said...

huhuhu..lu lom abes bajar da ader uban...adoiii..ker uban kt ketiak lu??muahahahahaha



my blog

eiffel said...

huhuhu..lu lom abes bajar da ader uban...adoiii..ker uban kt ketiak lu??muahahahahaha



my blog

@yuE said...

stended la tu..uban tu tandanya anda banyak berfikir..

arifadela said...

ape kes pencabut uban lu cabut bulu ketiak gua...

Hamzah Ian said...

argh!!! sia sia gua bace.. rupenye kisah pencabut bulu ketiak!!! hahahahahhahaa

*Miss Geli^ said...

ahkak punya pencabut bulu ketiak/uban/kening pun ilang bersama beg merah...biasanya letak dalam beg merah tu!

AyuE SurihanyOt said...

ari:: penah pulak gua cabut bulu ketiak lu derr??


hamzah:: lu kena terima kenyataan...

kak geli:: sabar je la kak..kisah lama jgn diungkit..=p

za petrelli said...

gua pon ade uban.. bru berusie 21 tahon

maisyara Pot! Pot! said...

cabut uban ke cabut bulu tiak? hakhak xD

arifadela said...

hahaha...x pnh sis...
update laen..gua nak komen...

Linglung said...

makwe gua cabut bulu ketiak pun pakai pengepit cabut uban tu...keh keh keh

boyfriend