1.7.10

Panggilan Misteri dari Jejaka Hensem

Tajuk entry tak nak kalah...(-_-")


Kejadian ni berlaku masa semester lepas....Hari rabu tak silap aku ehh bukan hari khamis kot ahhh entah ler aku tak ingat dah..Masa tu aku tak de kelas pagi so paham-paham je la kan, dah tak de kelas kejadah apa nak bangun awal-awal?tak bujang la bangun awal...


Tiba-tiba ada manusia call aku...pukul 8 setengah bai...lu tak taw ke tu masa tido gua...nak je aku buat bodoh masa tu, tapi mengenangkan nombor yang tak dikenali telepon aku gagahkan jugak angkat..ye la mana taw kot aku menang peraduan ratu cantik yang aku masok bulan lepas tu ke..


"Hello..."...wahhh lelaki yang tepon...

aku cuba cover suara bagi tak nampak sangat macam bangun tido...bukan ape aku takot stim pulak mamat tu dengar suara aku....

"Hello..."...sahut aku dengan nada sedikit manja...


"Ermm cik ni saya dari bla..bla...bla...bla...Adik nak buat pinjaman tak??"...sedapnya suara dia..hmmmmm tetiba aku pulak yang stim pehal...ok tipu, aku tak stim pon..



"Ehhh saya student lagi..." jawab aku sopan...kalau nak taw aku ni kalau cakap dengan manusia yang tak dikenali memang lembut habis!


"Ohh student mana ekk?Ambik kos ape??" ehh mamat ni interview lebih-lebih pulak dah la aku tengah mamai..mengacau aku tido pulak satu hal...nasib suara sedap...


"Saya student bla..bla..bla...amik kos chemical...hehe" sempat lagi aku gelak comel, macam haramjadas pon ada..

Tetiba aku tersedar...









"Bengong ko Ijud ko takde keje lain ke??...."


Tak tahu kuasa saka apa yang merasuk aku sampai aku menjerit gila kuat, kiranya kalau manusia kat aras aku tu tak bangun tido lagi, dia pon boleh maki aku...


"Bodoh kau Ayu, suara macam Ella syial"...ini pujian dalam carutan orang enggeris kata..


aku syak member aku yang penah buat panggilan bangang kat aku...makhluk halus nama Ijud ni memang suka buat panggilan hangit entah ape-ape...


Tup...aku terus letak telefon tanpa mendengar member aku tu explain pasaipa dia call aku...


Aku tunggu gak dia call balik...kot dia nak roger aku pasal aktiviti kelab dangdut tu ke..

Pas tu aku dah tak sedap hati...aku try check balik no tu...




Alamak ni memang brader pinjaman tu yang call la...baru aku ingat mamat tu dah dua kali call!patot la macam kenal ja suara..Cis apa aku nak buat ni?? ARrggggHHHH...sesedap aku je maki...kesian pulak aku kat dia...


Terus aku tak de mood nak tido..capai baldi terus mandi wajib...ehh mandi  saja..


Tapi ada hikmah jugak sejak kejadian ni...mamat tu dah tak call aku dah..Ye la nak kena maki lagi call aku pepagi buta...
 

**********************************************************


Kot mana nya aku kata jejaka tu hensem??

Ahh mana la aku taw ehh...

Aku agak je sebab suara dia sedap...

Lelaki kalau suara sedap kan gay...

Orang gay kan selalu hensem...

Betoltakbetoltak?????



Gambar tiada kena mengena dengan entry..
hensem itu mungkin

21 comments:

mi3ra said...

org kate suare ensem tapi muke hodoh
ni org kate
kalau tipu bukan slh aku

safiyyahosman said...

ahahahahaha...
kena wakenabeb ei..hihihih

@yuE said...

miera:: betol la tu...kalau suara sedap muka mesti tak kacak ataw tak cantik...hehehehe



piya:: hehe...wakenabeb yang ntah pa2..

ai na said...

gay itu selalunya jambu!

Wan Perlis said...

membe gu jawab telefon "hello, assalamualaikum, pusat tempahan keranda"

skali cikgu yg kol la.nah

nur hidayah isa said...

tak phm..so yg kol tu ijud ker?ke org yg nk bg pinjaman tu..kenal lak nama kak ayu..hehe

ashraf muslim mmg ensem..pnh tgk secara real..

Hasrol Nizam said...

haha..aku tak pernah kena pun prank2 ni..gile ah ijud..

@yuE said...

wan:: haha...lawak....kawan hang mesti gelabah nak mati kan...


dayah:: tu bukan ijud...tapi mamat gay mana ntah yang kol..


hasrol:: selalu je aku kena dgn mahkluk tu..

Hapiz Rahman said...

aku plak stim baca entri ko nie.. hahahaha... ko nie sengal juge bole tahan.. :)

@yuE said...

hapiz:: hahaha...sengal tu ape???buat2 tak paham...

heart~ said...

hahaha cian..

terkena panggilan hangit nih

Frodo Baggins said...

>>___<<


suara ella camner weh?
suara lentok2 tu ke?
weeee ~~ harus ghairah wa kalau camtu
hahahahha ...


wa gay. semestinya kacak
AJK batang erjuntai mmg kacak
sebab semua gay


ada sessiapa perlukan khidmat urut?
sila hubungi di nomor delapan delapan delapan


terima kaseyyy mas ganteng!!!

kahak cair said...

nice~
(ayat ni mendapat tekanan dari mamat tuh)

DuniakuAbstrak said...

Weh Frodo..ko tipu aku..ko bagi no palsu..apesal aku dail takde pon..da la tgh sangap ni.

ayue - mamat tu aku la..saje kaco ko taknak bagi ko tido...hahahahahaha

zam.enol.arep said...

hahaha. serius tbayang muke ijud owh bace entry neh. hahahaha.

hellioz said...

sore gwa sedap
gwa gay ke?
















eyh?
ha...
btol la
sore gwa sedap

gwa x gay pon
gyahahahahahahaahah!

Nazz@Purple said...

huhuhu..kat dpn mate nazz ni..sora sedap xensem..ensem lak..sore xsedap..huhuhuhu

Farid MOFASAD said...

yu~

bagi num yu~

nanti ai call yu ok?

kita stim sama sama~



waka waka eh eh!

@yuE said...

aYUL:: Ko ke???cancel la kata hensem...

hellioz:: hoh...lu mmg gay kan...ajk batang berjuntai semuanya gay...

farid::: mahu stim bersama anda???KEPALA HOTAK ANDA...

J. Love said...

ah lu memang minat laki jambu. tak sister sister betol la lu ni.

AyuE SurihanyOt said...

gua minat anak2 ikan la der..haha

boyfriend