4.7.10

Kot iya pon nak sembang lebat cari port elok sikit

Ok entry sempena BIRTHDAY aku hari ni..(nak jugak cakap) sudah-sudah nanti orang meluat nak baca..


Korang penah jumpa orang sembang letop-letop??eceh mesti la penah ye dak, tambah-tambah kat blog ni, sembang macam dia perfect habis..Tu belom geng makcik-makcik sembang pasal barang kemas, hari ni makcik joyah tunjuk gelang besaq, esok makcik senah tunjuk rantai leher labuh sampai ke tetet..tak masok dengan buah loket yang besaq penumbuk lagi tu..dalam hati masing-masing kata "LAKI AKU LAGI KAYA"..

Kalau geng-geng budak sekolah pulak mesti nak sembang kuat-kuat bagi semua yang ada kat sekeliling dia taw yang dia tu hebat..wadafak giler kan..
ahh tak yah nak carut lebih-lebih korang pon macam la tak penah jadi budak sekolah, mesti penah sembang letop-letop punya..contoh terbaik...

"Semalam aku makan nasik ayam pak chin.."

"Eleh semalam bapak aku bawak pegi makan Kenny Rogers, lagi sedap...bapak ko mampu tak?" ayat kalau boleh nak kurang ajar lagi..

nampak tak sifat tak nak kalah dalam diri budak-budak tu??sifat juah tu ternyata tersemat di sanubari..(juah tu maksud dia cakap besar, ni perkataan yang digunakan masa aku sekolah dulu-dulu)

Ok berbalik kepada story aku...etceli bukan story aku tapi encik buncit..

masa tu Encik Buncit dalam perjalanan nak dating dengan aku, dia naik mercedes bendz besar yang ada loceng tu..(sila paham)

Dia duduk kat seat 4 dari belakang, katanya kalau boleh memang nak dok belakang sekali boleh layan tidoq..Tapi tetiba ada 3 orang minah hingusan pulak kat situ,dressing tak yah cakap la..aku malas sikit nak sembang pasai dressing ni sebab aku punya dressing pon sama jugak macam haram..


Bila dah duduk 3 orang tu mesti la sembang dia lagi hangat daripada biasa, bla..bla...bla...bla..





"Aku benci betol la si polan tu dah sedap rasa aku atas bawah lepas tu senang-senang ja tinggal aku"

cakap-cakap yang selebihnya terpaksa ditapis..


Hoh...tak boleh lagi kuat ke cik adik, macam nak bagitaw kat semua orang yang hang tu dah kena batang(dem lucah pulak)...tahu ler dalam bas tu cuma ada korang dengan encik buncit saja tambah pulak yang brader bas yang dah pertengahan umur...tapi mereka jugak jantan kamu tahu..kalau nak cerita pasai benda-benda tu cari port yang elok sikit..tak payah nak tunjuk kat dunia yang kamu sudah tiada dara, ingat jantan-jantan dalam bas tu nak tunjuk muka kesian????


waklu...aku pulak over marah..habis mka aku berkedut..siot betol dah la makin tua, makin gojes pulak tu...
kepada rakan-rakan blogger yang wish happy birthday kat aku tapi tak bagi hadiah pon...terima kasih la ye sekurang-kurangnya tak la aku rasa sunyi dok rumah sorang-sorang ni..sobsobsob...


P/S: aku sebenarnya nak cita pasai wakenabeb bezday masa aku kena tahun satu dulu tapi dah tertaip entry ni korang layan je la..

17 comments:

Farid MOFASAD said...

gua suka cerita banjir.. macam mana pulak?

Farid MOFASAD said...

arrgghh!!!
peduli apa!!

alntak lah!

janji spain menang!





pppprrrrrruuuuuutttttttt!

@yuE said...

spainder...hakhak kalah la wehhhh...

perempuan ITU said...

mungkin budak pompuan tu rasa hebat kot ckp kuat2 mcm tu. haha

btw,happy birtday :)

@yuE said...

tenkiu perempuan itu..=)

bARdbOO said...

hampeh btol bdk2 tu...bangga kot dah pekena BAt####

jum baca entry terbaru bARdbOO:

bARdbOO GIVEAWAY

DuniakuAbstrak said...

ko bagi je batang kelapa kat diorang..baru tau langit itu tinggi ke rendah..

Wawan3y. said...

hepy besday kak ayu!

zam.enol.arep said...

nati gua upload 1 vdeo mmg kna sgt ngan entry lu neh kak ayu.

@yuE said...

ayul:: haha...ape kate ko je yg bagi...


waney: tenkiu wanie...=)



zam:: upload cepat..akak tak sabar nak tgk...=p

si dia said...

lolll

zam.enol.arep said...

vdeo suda d aplod. meh dtg meh ajak kawan2. haha.

Hamzah Ian said...

nice arep..

j0j0_bdiN@ said...

hari tu tengah berak dalam toi, sempat nguping orang cakap dgn hp pasai sebijik macam citer minah kat merc ade loceng tuh!

+d.O.Y.A.h+ said...

bongga nak btaw lobang dia besa.lalalala~~~~~

J. Love malas login said...

gua tak pernah berlagak dalam hidup gua
*cakap dalam nada berlagak*

okjlovegodaiplis.

MK Kimi said...

happy besday ayu....sori lmbt giler wish.hehe

boyfriend