8.7.10

German menang ke Spain kalah ni??

Hoh!!gua syak sebab gua tak tengok game pagi tadi tu sebab german boleh kalah!!siot tol spain-der boleh menang lak!!arrgghhhhhhhhhhh J.Love gua pon tumpang sedih gak sama lu...nasib ler gua tak naik entry yang riak lagi takbur bahawasanya german akan belasah spain...hoh kalau tak confem kena bahan!

Final belanda lawan spain-der...hah confem la gua sokong belanda...tapi gua taw, team mana yang gua sokong mesti kalah punya...grrrrrr

Apa-apa pon final nanti wajib tonton...tapi game pukul berapa ekk??jangan la pukul 2.30 pagi lagi, gua tengah sangap tido kot!!

P/S: apasal gua rasa macam gua sorang je sokong netherland nih???????????


update:: gua baru taw PAUL tu sotong...memang nak kena buat lauk ni...rebus buat sotong kangkung tak pon cincang buat sotong goreng tepong...huh

14 comments:

MK Kimi said...

leh tumbang lah germany....ngok ngek btol! erm....gua pilih belanda lh walaupon xkipas-ssh-mati dia...hoho

nirelwof said...

gua sokong spain. hehehe.

makdara TERDIVA said...

dik, memang 2.30 pg pun..i tengah lobi FIFA suruh buat kul 8.30 mlm waktu malaysia...hoho!

go go spain..

@yuE said...

kimi:: aku tak tengok semalam tak taw game cam na...haha siot tol tak jaga lak..


nirelwof:: tiada tempat utk penyokong spain disini...harap maklum..


makdara:: akak pon sokong spain ke???heh

Hapiz Rahman said...

hahaha.. o rilek je. tak yah sokong mana-mana..

~LP Lum~ said...

salam~

hehehe... sy dah xtgk WC sbb 2-2 pasukan sy dah balik kg awal2 laie... :)

ps : thanx ya sbb sudi singgah d teratak buruk sy... ^.^

Hamzah Ian said...

go go go~~ go go go~~ go go go~~

•Sala Mansor• said...

ayue, aku slaku penyokong spain nak habaq mai mmg game nnt 2 sengah pg pon! hehe
hang mmg sokong oranje ka or beralih arah germany da kalah ?
iskk

zam.enol.arep said...

malas da nk cite pasal bola. mogok mogok.

alvin takda umah harga 8juta said...

gua netherlands k..
give me 5..

Wan Perlis said...

game final 2.30am
tempat ke3 dan 4 pun ada habaq hang.
paul mmg nak kena lauk dgn fans argentina

@yuE said...

hapiz:: haha...kena sokong gak baru hangat dunia wc...

sala:: oranje pon aku tak kenai sapa...ataupon apa???hahah

zam:: ko mogok???erkkk cam tak caya ja...


alvin:: gua dah bagi 10 kat lu..haha


wan:: baru tadi ja aku masak sambal sotong...haha geram betol aku kat paul tu...

J. Love said...

gua masih sedih.

semalam gua rebond rambut hanye kerana gua tak nak rambut same dengan puyol.


uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


cemane nak ilang sedih ni? gua terbayang bayang muke setiap player german lepas refree tiup wisel. ah sedih sial! sayu gua!

@yuE said...

lu ingat lu je sedih gua pon sedih taw...mangkok tol toyol tu ehh puyol...haha xpe gua nak okong holland plak nih utk final...haha

boyfriend