3.7.10

Cakap seorang diri...entry sedih

Pegi amik tisu cepat sebelom baca...kang segala air keluar aku tak tanggung...

First sekali aku nak mengucapkan tahniah kepada diri sendiri sebab
Dengan rasminya aku dah habis praktikal...(apasal ayat pon nak skema ni pompuan)


Saja la nak tunjuk hadiah-hadiah yang aku dapat...

terharu sebenarnya...aku tak keluar duit sesen pon beli hadiah...huhu bukan kedekut tapi jimat...lol




Tapikan...............................................




Kalau diorang bagi duit je pon ok...Aku nak buat tambang balik Johor ni....sungguh keji bukan aku ni...



apa-apa pon ESOK BIRTHDAY AKU TAW....alamak tercapslock pulak...
Jangan lupa wish...sebab aku dok rumah sorang-sorang ni..


Esok...aku nak beli kek sepotong, letak lilin 22 batang, cucuh lilin sendiri, letak atas meja..sebelum tu aku tiup belon sebijik pas tu gantung kat siling bagi nampak meriah kalau ikutkan hati nak pasang lampu liplapliplap hari raya tu tapi macam tak masok pulak hari raya dengan hari lahir, dah tu kejadah pulak siang-siang hari nak pasang lampu..macam bingai pon ada...

Ok dah siap aku keluar rumah kejap, kunci pintu...selang 5 saat aku bukak kunci balik, masok dalam rumah...pas tu buat-buat terkejut..



"Ya Allah...terharunya ada orang buat parti terkejut kat I .."


Tetiba lagu "hepi bezday to you" bergema padahal aku sendiri yang pasang guna henpon, nyanyi lagu bezday sorang-sorang,  dah abis nyanyi tiup lilin, pas tu aku tepok tangan laju-laju..ehh lupa nak buat hajat, omputih kata "make a wish"...



ok dah.....


pas tu makan kek sorang-sorang sambil tengok Melodi...


apasal aku rasa nak nangis ni....='( 

korang jangan nak mengade wish hari ni ekk...BIRTHDAY AKU ESOK..4 July...nak pos hadiah boleh mintak alamat kat aku...


P/S: korang rasa nak nangis ke nak maki aku laju-laju?sila maki di ruangan komen bukan shout-box...sekian..

18 comments:

amzah ian said...

wokeh.. gua kedekut tahap jimbek.. tp hepi birthday la.. wahahhaha

@yuE said...

amziah....


gua dah bgtaw kn jgn wish hari ni...huh hadiah mna?gua nk hadiah..

fiD said...

lo... sedih betul ni... p la pow sape 2 tu beli tiket balik uma, heee...

smbt besday kat uma syok ckit...

@yuE said...

fid....


aku kat umah la ni...


rumah aku yg xde org...semua pi bercuti..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

almk...aku da berazam taun ni xnk bg hadiah kt org..taun dpn br nk bg..

btw, epi bufday la..kot2 esok xonline

hahaha..

DuniakuAbstrak said...

haha mahu kejutan besday? meh sini aku bagi kejutan elektrik..

Farid MOFASAD said...

menangis 2 apa?







hhhuurrrrrrrrmmm~

zam.enol.arep said...

suke hadiah yg cermin tu. bercadang nak bagi jugak kat lu kak ayu. care x?

Hasrol Nizam said...

err. aku abes li ritu takdepun dirg nk kasik haidah..untung la ko.. :D

J. Love said...

gua ade suggestion.


ape kate lu fly gi US. sebab diorang sambut independence day july 4th. satu US of A tu celebrate birthday lu! tukar warganegara terus. mane tau dapat jadi anak merdeka kat sane.


kah kah kah kah! takyah la balik johor. beli tix flight ke us terus.

kah kah kah kah kah kah!

abc+milo said...

waaakakakakaa~

terkejut dgn bra ai x????

happy birthday to u ayue~

singgah lagi n terkejut lagi dlm belog sy yerr...


gelabah!

Botak said...

besday?
meraikan hari yg ko makin tue..
bes ke??
hahahahahahahah...

alvin takda umah harga 8juta said...

epi besday,,
aku cam kamen gak..
berazam tak nak kasi hadiah kat sapa2..

Hapiz Rahman said...

hepy birthday.. :P)

hellioz said...

Heppy burstday!!! ayue borin
eyh?
ayue robinho
eyh?
ayue ribena
eyh?
ape2 jelah

meyh alamat lu
jb ktne?
kalau gwa free gwa anta by hand je
gyahahahahah~

KuBi said...

hepi behday ayu semoga panjang umo dan cepat2 tawen dgn kubi wakakakaka!! larikkkkk!!!

Linglung said...

derr..skrg ni birthday lu la kan???

haha..

gua sungguh berbesar hati ingin mengucapkan Selamat hari lahir dan adanya gua mendoakan semoga dipanjangkan umur dan berbahagia dengan hidupmu selalu :)

Hamzah Ian said...

letak blog gua kat blog2 tepi tu blh??

boyfriend