23.7.10

Pillow Talk

Semalam buat pillow talk dengan member-member aku..entah kejadah apa la pillow talk sebenarnya pon aku tak taw..main taram je aku cakap...biasa la bila gadis bertemu gadis pasti ada saja benda yang ingin dibualkan..

Tambah-tambah bila malam semakin larut..kalau aku ahli sastera mesti aku dah buat pepatah "semakin larut malam semakin lucah lah perbualan"

Ok tak de yang lucah pon tentang perbualan kami semalam..(ayat cover balik)..tapi ada la topik-topik hangat yang dibincangkan..ya la bila usia telah menginjak dewasa, banyak perkara yang ingin dipelajari bersama..banyak perkara yang harus dikongsi..

Masa tu banyak la tips-tips yang dikongsi, contohnya.....


"Tips meredakan hati pasangan yang tengah marah"


huh..berebut member-member aku tanya..ya la benda free kan wajib la nak tahu..bila pasangan kita tengah marah-marah, berleter macam mak orang..padahal lelaki tu..sungguh aku tak paham lelaki kuat bebel..


ada yang jawab bagi penampaq ja la susah apa...hohoho ibarat "tanganku dibibirmu" la ni...berani pulak nak tampaq sepak terajang semua kan..kita sebagai perempuan kena lemah lembut..sekalipon kalau kita cakap nak tendang kaum lelaki..wajiblah mereka cakap..


"Huh..kaki panjang sejengkal..perut yang besar ingin diduga"


nampak tak??perut mereka sudah la besar kalau nak dibandingkan kaki kita yang comel ini..kita tak layak untuk memukul mereka..kita hanya perlukan saikologi...


macam mana saikologi tu??


kena la amik kelas dengan aku..bayaran boleh bincang..jangan risau aku tak amik riba...ramai member-member aku nak daftar ni...tak lambat lagi jadi pakar la aku...


Pakar Kebahagiaan Rumah Tangga

Khas untuk yang ingin berkahwin pada masa terdekat...

jangan tanya kenapa aku upload gambar ni..
nadey..wajiblah aku rasa nak lempang muka hang..
muka nak comel habis..grrrrr

sila update blog anda cik nadey..
jangan bajet anda artis,anda busy sangat..
dah tak banyak show dah pon..

15 comments:

fiD said...

ceh, teknik ni buleh gune ka?heee

@yuE said...

mesti la bolehhh...hehe

Hamzah Ian said...

gua kurang paham entry ni... hoho..

tp gua rase moral of the story kalo jumpe geng2 lu mesti ckp bukan2 la??

betol ke tak?? ke tak betol??
ayooo

hellioz said...

arrrrrrrrrrrrrrrrrrr

komen lebat2
dah!

gyahahahah~

Fatima A. said...

lovely picture!!

DuniakuAbstrak said...

ko nak promote bisnes motibasi ko atau ko nak galakkan umat buat pillow talk nih? spender talk bleh tak?

Farid MOFASAD said...

arrrrrrrrrrrrrrrrrrr

komen lebat2
dah!

gyahahahah~

Umie Nadhirah said...

Nape tak sertakan jugak ayat perbualan :)

nadiah fatihah said...

bila kita nk wt kelas lg agaknya?
byk lagi tips yg aku perlu pelajari...

eiffel said...

wtf???ley lak pomot motibasi ko lak kan....huhuuhu


my blog

Dairy Liyana said...

Huh,pakar rumah tangga.. dh lame mencari kamu... hehehhe

makdara TERDIVA said...

dah biasa dah pillow2 talk ni..siap mak sekali join..haha!

J. Love said...

ah gua takyah tunggu pillow talk dah melucah je berbual dgn geng gua. kah kah kah! kene plak berbual dgn geng gua yang dah kawen. lagi cam cilake berbual.

lu nak belajar, meh masuk kelas gua. harge boleh bincang. no hal ah.

hiro said...

oh..nadiah gua..keh3

john bert said...

boleh join sekali pillow talk dengan kau? haha.

betul ke laki kuat bebel? bukan perempuan?

oh ya, aku memerlukan nasihat rumah tangga.

boyfriend