14.7.10

Sila kesian kat aku sekarang...

Perhh....dah lama rasanya tak hupdate belog...kalau dulu tiap-tiap hari boleh hupdate...sampai masok jamban hupdate, korek taik idung hupdate, pi dating hupdate, jumpa mamat hensem tepi jalan pon hupdate padahal tu mat bangla je pon, teruja macam jumpa remy ishak pulak aku ni sampai tu pon nak hupdate...kejadah apa aku meraban ni...padahal baru 3 hari tak jumpa tenet dah macam jakun dok zaman batu...


Bila dah masok semester baru ni macam-macam nak kena kemas...tension kot!!aku ada 6 kotak nak kena kemas...ni ada satu kotak lagi nak kemas, 3 hari dah dok utm tapi tak abis-abis gak...dem betol gile banyak barang aku!!!nak jual confem-confem la tak laku...cina besi buruk pon tak maw kot...


Aku terpaksa pura-pura busy sem ni...duduk bilik je...tak maw lepak bilik orang dah..nak dok bilik study sampai rabun...waklu giler bosan hidup aku...hah korang tak yah percaya pulak sebab sekarang ni pon tengah lepak bilik orang kot..ye la bilik orang ada berok band bilik aku tak de...dem bosan dok bilik sendiri, tak abis-abis layan movie cintan-cintun tak pon aksi-aksi...bukan aksi ranjang ye...aku terajang seko-seko kang ingat aku layan movie tak senonoh...


ok dah ler...yang datang sila klik nuff aku...aku tengah sengkek nak mampos ni..jpa tak masok lagi, makan pon nasi setengah pinggan je, kadang-kadang makan roti kering sem lepas..dah expired pon buat-buat tak nampak je..alah bukan nak mati pon ye dak...sila percaya ya sebab berat aku tak naik-naik...(bangga jap..)..encik buncit tak gaji lagi tak leh nak pow suruh bayar berokband...huh nak update belog pon kena merempat kan, kesian kat aku...wifi utm??tak yah cakap la...zaman bila pulak nak sampai gelombang tu kat bilik aku...(-_-")...sila kesian kat aku sekarang!!!!


P/S:: tak dapat nak jalan-jalan baca blog yang dah update..huhu nanti-nanti aku curik masa baca blog korang eekk...

20 comments:

alvin takda umah harga 8juta said...

adesssss...
pancaroba betul hidup lu..
apa kata lu buat niaga kecil2an..

nur_nj said...

aduh... kesian gila... mmg kat utm xde wifi langsung ke?

Pelat said...

gua galakkan lu buat bisnes gesel gesel.. baru cepat kaya







pssssttt...
* nak tanya.. blogger2 mana best? boleh bagi link diorang tak? gua nie budak baru. mencari - cari mana blogger yang leh masuk kepala gua nie

Miro Armyrule said...

ish3...aaa cobaaannn

Umie Nadhirah said...

MMg kesian :'(

U tu xde wireless o wifi ke?

DuniakuAbstrak said...

kejap2..hmmm...hmmmm...ok aku da kesian da..

Hamzah Ian said...

aaaaa~~~ aloooo aloooo... testis testis.. one two tree...

@yuE said...

alvin:: lu nak suruh gua buat bisnes ape derr???

nj:: ade wifi tp tak sampai kat bilik aku...huhu

pelat:: hehehe...pala otak lu la wehh...gesel2 ape plak dah...


miro:: cobaan...

umie:: ada wifi...tp bilik aku tak dapat...

ayul:: ko mmg wajib kesian kat aku...

hamzah:: lucah lol dok testis2 plak kat sini...haha

Wan Perlis said...

hang rasa hang patut mandi bungan utk menghilangkan segala kekusutan

Hasrol Nizam said...

kena tgu sampai dpt 4g wimax tu baru laju..

Nikmat dunia yang kita tak sedar di waktu terjaga

zam.enol.arep said...

diorg ngah renovate upgrade wifi owh. tu yg sume tmpt xde tu. hotspot pon xde skang. lex2.

pasal duit same la kite. rubi ratah sayur je. gile kedana. haha.

zam.enol.arep said...

hello2. hello.

Hapiz Rahman said...

"encik buncit tak gaji lagi tak leh nak pow suruh bayar berokband"

hahahhaha.. lu memang!

ARC™ said...

jgn gne internet. boleh x? XD

eiffel said...

huhuhu..giler sedey citer ko..muahahahaha...*gelak jaat*
tuh nk ko insap g study =P


:my blog:

nasikputeh said...

aku xcukup barang dol.. meh kat aku la..

haha

nurayunni said...

sabar2..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku kesian kt ko jugk..hahahahhh

Whoopz said...

Meh gwa ajar lu berinternet secara x pyh bayar.. Hahah..
Kesian gak gwa kat lu ni..

hiro said...

sabar22222...itu je mampu buat..

gua leh gelak..tp sbb member kn..ehhee

boyfriend