28.7.10

Busy mengalahkan Perdana Menteri Malaysia Ke-5

Busy sungguh aku ni..ke hulu hilir mengalahkan perdana menteri..bezanya cuma beliau ke hulu hilir naik kapal terbang kelas pertama, aku pula hanya menumpang ihsan bas UTM yang selalunya penuh mengalahkan tin sardin..tak pon berjalan kaki sambil melihat anak-anak ikan berkeliaran di sekitar kolej..seronok betol sebab boleh mencuci mata, untung-untung boleh dengar mereka memberi salam kepada aku sambil tersenyum manja, tak pon hanya ungkapan...


"Hai Kak Ayue, mahu tandatangan boleh, syantek sungguh akak hari ni"


Lihat tu..dah rasa macam artis taw...Lisa Surihani pon tak sehebat aku..dalam telahan aku la..mungkin suatu hari nanti aku bakal jadi lebih busy malah lebih femes dari Lisa dan Maria Ozawa...Ahh bagi aku Maria Ozawa tu tak hebat mana pon sebab Zam Enol Arip langsung tak kenal beliau...suci betol hati Zam, tu yang buatkan aku sayang kat dia...

"Zam cepat update blog kau, akak tengok berabuk terok dah tu"

Janganlah asyik main dalam jamban je..luahkan sama perasaan tu di blog kau..


Ahh..Sudahlah Ayu kata busy tapi boleh pulak update blog....

Salam sayang dari AYUE SURIHANYOT dan nantikan kemunculannya...(bakal menggegarkan Bandar Tun Razak hujung minggu ini)

 Haa...lagi satu nak bukti yang aku sangat busy...
BERAT AKU DAH TURUN 3 KILO....care tak??lepas ni memang slim macam Lisa Surihani la...lalalala

13 comments:

eiffel said...

wah...suda turun..apakah???


my blog

J. Love said...

huh! nasib baik gua takde kat bandar tun razak. kalau tak, abeslah lu nak tumpang glemer gua jugak.

faizal said...

eh,ada kt utm skudai ek..hmm,slalu x turun jb?

john bert said...

maria banyak kali ajak kapel, tapi aku tolak dengan elok. aku cakap,

sorry, u are not my type.

dengar cerita dia jadi pornstar lepas tu, betul ke?

Hamzah Ian said...

hai ayu.. pehal tukar name ha??

DuniakuAbstrak said...

bz2 pon jgn lupa mandi n cabut bulu ketiak..
slamat menguruskan masa babe =)

hiro said...

beli lah buku.

tuala wanita yang sesuai.

ada pasal masa juge.

hellioz said...

lu nk ckp lu dah kurus ke ape?

gyahahahaha~

Wan Perlis said...

aku pun xkenal maria ozawa.sapa tu

aleen adela akoo ^_* said...

keh3.name komersial bes.lisa surihanyot.makan hatila lisa surihani lps neh.

Linglung said...

woiii! kalau dah setaraf makwe gua, lu memang hebat..gua bagi tabik 2 kali..hehe

Hamzah Ian said...

grr...

arifadela said...

apa kacau nama awek gua ozawa tu...

boyfriend