20.7.10

Lelaki...........umpama tiada nafsu..

Kadang-kadang mulut aku ni macam puaka...bukan macam tapi memang puaka aku rasa...boleh pulak aku terlepas cakap kat budak-budak kelab dangdut semalam...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Lelaki yang tak pandai buat LAWAK umpama Lelaki yang tiada nafsu"




ok dah terlepas pulak...nak-nak ada 2 orang jantan kat situ...terbeliak bijik mata diorang...hehe sori-sori tapi betol ape..kalau perempuan tak pandai buat lawak tu perkara biasa la tapi kalau lelaki la kan..patut ada sikit sense of humor tu...baru la lengkap pakej kau sebagai seorang lelaki yang kacak...senang sikit kau nak petik awek..kalau tak pehhh giler bosan hidup awek ko...


Aku akui bukan senang untuk buat lawak..tambah-tambah kalau dalam blog...sumpah susah nak buat jokes ok..sebab kadang-kadang kita rasa benda tu lawak tapi orang lain tak rasa nak gelak pon..nak-nak kalau ada pulak drop komen...


"Lu buat lawak ke ni??gua tak gelak pon"



Hoh..tak ke rasa nak makan kaki sendiri tu...


Bila korang buat lawak depan aku dan aku sikit pon tak gelak itu bermakna lawak korang tak jadi ataupon benda yang korang cerita tu tak dak unsur lawak langsung ataupon cerita tu sebenarnya lawak tapi intonasi suara serta gaya korang bercerita tu tak hidup ataupon korang banyak gelak dari bercerita.. (haram betol berapa banyak ataupon ni ayu)...


tapi kekadang tu nak amik hati gak aku gelak je la sikit...tu pon nampak sangat tak ikhlas...serius aku mintak maaf kalau aku gelak tak ikhlas, bukan apa kalau dalam situasi aku buat lawak lepas tu orang tak gelak aku rasa nak lempang je muka aku ni laju-laju sebab malu...so untuk mengelakkan tuan punya badan malu...




"Gelak je la woi!!bukan susah pon"


takdak gambaq comel nak letak, yang ni pon jadi la..


***********************************************************************

Berbalik kepada cerita aku dengan budak-budak kelab dangdut...

Pasal statement aku tu kan..Dah aku cakap macam tu ada pulak yang menggatal buat hipotesis gila macam ni...







"Kau selalu buat lawak kan, nafsu kau lagi kuat la ayue"...



haha...cilake..aku kata laki la bangang!!!lagipon bukan betol pon apa yang aku cakap tu...
ni la orang kata sebab mulut badan binasa...kena kat muka aku balik...padan muka aku!!




P/S: hipotesis ini tidak benar sama sekali...jangan gunakan dikhalayak ramai terutama depan mak-mak serta bapak-bapak...kerana mereka bukan remaja..silap-silap boleh dapat pelempang sedas...harap makloman...

18 comments:

alvin takda umah harga 8juta said...

adess..
pendapat gua lelaki yg suka buat lawak tu badut sarkis..

@yuE said...

alvin:: lu sebenarnya lawak..lu sedar tak tu?????

Hamzah Ian said...

apesal gua tak paham hape pun??

ape kaitan lawak ngan nafsu??

kalo gile seks?? ppandai wat lawak ah??

@yuE said...

hamzah...tu la aku cakap...aku men cakap je tu...mulut cam puaka syial...ishh ko bace tengah je ekk??intro tak bace???

rammyd said...

berlawak pon bio bertempat..
dah kena batang hidung sendiri ye? hahaha LOL



bila seorang ibu bersuara

Miro Slav said...

gua asyik buat lawak, tp xder sorang chikaro pun melekat kat gua derr..hah ha

J. Love said...

oh no gua ni funny tau!!

kah kah kah kah!

okeh gua nak lelaki yang kaya, umur mesti dalam range 30 - 45, kete besar - ha cukuplah. tak funny pun takpe.

so takde ah nak layan nafsu dia kan? tapi leh tumpang senang. boleh kan? kan kan kan?

DuniakuAbstrak said...

dari sinar mata kau aku tau ko mmg kuat nafsu.. mantap ah!

hahaha

Hapiz Rahman said...

gua senyum je baca entri lu nie..

lu pandai buat lawak jugak.. hahahaha

Whoopz said...

Kekadang gwa xde nafsu















Nak berlawak.. :p

SyerAgh said...

sensitif bab2 nafsu nie.. ahaha

Miss ... said...

keh3 tp mcm btol gak sbb lelaki yg pandai melawak mmg mengoda wakaka

eiffel said...

kehkehkeh...ayt lu memang cm siak r bai...

bg wa lawak = kreatif..
lawak bodo lak = sampah, klo neh..wa senyum sinis jerk..


alvin : lu la kn badut sarkas tuh.. =P





:my blog:

Umie Nadhirah said...

Lelaki
yang
banyak
buat
lawak
selalu
kawin
banyak ,
Contoh senang,Salih Yaakob!

HAHAHAHAHAHHAHA^^That y laki klaka,banyak nafsu,tol x?

safiyyahosman said...

haha..
oo..kalau lawak kuat nafsu ei??ahahaha...

siggplus said...

kau kena belajar lagi mendalam pasal hipotesis-hipotesis ni. lama2 boleh makan diri tau. heh

lufkin said...

aku tak pandai buat lawak.. sedihnya aku xde nafsu.. =(

Linglung said...

gua sungguh bernafsu baca entri ni :)

boyfriend