9.8.10

bila mandi otak pon akan ligat berfikirkan??

Sejak 2 3 4 minggu ni aku rasa aku lebih banyak menghabiskan masa aku didepan laptop, kadang-kadang mandi pon 2 3 minit ja..alasan? paham-paham je la dah nama pon ada tenet..sikit hari lagi berkemungkinan besar encik buncit tarik balik berok band nih...hohoho


Sebagai blogger yang merapu...ecehh aku la tu...selalunya aku akan dapat idea nak tulis blog masa aku mandi, ya mandi ya kawan-kawan..bila aku mandi tu la aku akan teringat balik kisah-kisah lama aku, samaada sukaria, dukacita ataupon benda paling memalukan...Kadang-kadang otak aku akan mula berfungsi masa tengah syok-syok gosok daki kat badan...

Dan tadi aku tertanya-tanya di dalam hati sewaktu mencuci rambut dikepala...







"Kenapa kat ketiak tak dak kelemumur haa??padahal sama ja ada rambut..."



korang penah terpikir tak???
penahtakpenahtak???
tolong la cakap penah!!dem tak kan aku sorang je penah terpikir macam tu!!aku tak belajar biologi nih..

25 comments:

MOFASAD said...

ko pernah amek gambar time mandi tak?




larixxxxxxxx!!!!!!!


>>__________<<

AyuE SurihanyOt said...

hang nak kena sekeh ka encik farid???????????????????????????????

Noor Azwan said...

wehhh...haha..gile keretip kepale otak ko memikir..

AyuE SurihanyOt said...

kadang-kadang kita kena bertindak kreatif dan agresif...=p

MOFASAD said...

hahahahahaha

zam.enol.arep said...

hape kjadah soklan tu? haha. bek pikir buah kurma plg murah brape?

nurayunni said...

haha....ketiak berbau...

beLLa said...

xpenah lak terpikir ye. ;p

Nurida Ardy Chikeboom @_@ said...

mgkn sbb kelemumur hanya tumbuh di kepala dan tidak diketiak or di tutttt'....~_^* hahahaha

hellioz said...

lu pnye ketiak ade kelemumur kah?

gyahahaahahahahaha~

hellioz said...

tp gwa pon rase cmtu
kalau mandi nt idea datang mencurah2 macam air...

gyahahahaah~

maisyara Pot! Pot! said...

tak pernah la. otak aku lembap. sadis gila..... ;P

Robot Baik said...

ketiak kau saja kot mungkin tak ada kelemumur sebab kau selalu cukur kan?
hehehe..

J. Love said...

gua nak paranawei, kesian. tahapekebende lu terpikir ni weh?







kat toot taknak wonder kenapa takde dandruff?

AyuE SurihanyOt said...

zam:: hek eleh..bajet kau baik lah??belah..haha


hellioz:: takde plak weh..haha


robot:: ermmm..aaaa...ermmm...aaaa..
tak taw nak ckp cam na...haha


j.Love:: nak buat cam ne dowh...time mandi otak aku mmg mcm tu dah...haha

DuniakuAbstrak said...

haha..ko pk benda pelik2 la masa mandi? hahaha

AiZ said...

aiz tak penah terfikir lak.. abgus tul cik ayue.. leh la wat movie.. manyak idea... hahaha




Aiz latest entry
Lelaki pink nampak cool or nyah?

LiFe KaMi said...

tak bole blah..hehe, maybe kerana ketiak dicover dan dikepit..kepala tededah jer..

hentakbelipat said...

ngeri ahh kalau ketiak ad kelemomo..kalau cmtu nak jgk la ad msalah keguguran bulu ketiak.senang bai xpya nk shave2

AyuE SurihanyOt said...

nak buat movie kena bajet besar lak..hehehe masalah keguguran bulu ketiak...haha yang tu lg rare kot..

Hamzah Ian said...

apehal bongok sngt ketiak ade kelemumur ha???

eiffel said...

wakakaaka..xley bah..asl lu xterpikir lak..asl ketiak xderk kutu???nak2 kt 'situ'...huhuh

Amni said...

tak pernah fikir.., hahaha...

AyuE SurihanyOt said...

ketiak ada kutu..haha senang je la nak cri weh..melainkan klu lebat..haaha

Linglung said...

ehhh..haritu bukan lu ckp ketiak lu ada kelemumur ke? dah hilang ke? lu pakai syampu apa derr?

boyfriend