4.8.10

Budak Sekolah sangat Jujur

Wow..aku dengar entry aku yang lepas cam banyak kontroversi..hehe ke aku yang perasan sendiri, okeh aku dah bagitaw kan blog aku ni untuk 18 tahun keatas..sesapa yang bawah umur serta berfikiran bawah umur sila jangan baca blog aku...Aku tidak akan bertanggungjawab diatas segala pemikiran anda hokeh!!


Hujung minggu lepas aku menguruskan program kelab dangdut..lenguh habis badan-badan, hari isnin aku qada' tido dari pukul 10 malam sampai pukul 2 petang..yang aku pelik tu tak sakit pulak kepala ni..sedap ja membuta sampai ke petang..

Overall program memang best, cikgu-cikgu dengan bebudak kat situ memang baik...budak-budak tu pon sangat jujur..serius aku cakap sangat jujur...

lalalala~~


ok nampak tak apa yang aku cuba sampaikan????

aku paham perasaan korang, rasa nak lempang je kan  muka aku ni..
kadang-kadang hidup ni kena belajar terima kenyataan..(>_____<)


Ok yang depan sekali tu, yang mulut ternganga macam nak telan raksasa tu Zam Enol Arip
sepatutnya dia yang tangkap gambar sebab dia K.U Multimedia, tetiba aku yang ketua fasi ni pulak yang kena snap...hampeh tol!!

Blogger lain yang pegi ialah Cik Kotak, tapi beliau adalah Ketua Fasi SMK. Keratong...Tahniah kepada semua fasilitator kerana berjaya mengharungi program ini!!Kelab Dangdut the BEST!!


P/S:: Jawapan bagi teka-teki entry lepas adalah LADIES CHOICE...hikhikhik

19 comments:

Hamzah Ian said...

hahahahaha!!!!


lu tulis sendiri ke hape!!!!
haahahhahaha!!!!

gua tak caye ah serihanyut... hahahahahahahahahahaha..
(guling2 gua gelak)

AyuE SurihanyOt said...

cis....lu tak caye tanya zam...giler ape aku nak tulis sendiri...hahahahaha belajar terima kenyataan hamzah...

Hasrol Nizam said...

bila kita wat kerja ikhlas, budak2 nampak our true self.. so yg kat ats tu betul la tu.....kot.. :D


apa pendapat anda?
blogger yang tersepit

nur_nj said...

budak-budak memang innocent...
cayalah Ayu...

p/s: kena terima kenyataan bila budak-budak tu bagi komen yang SANGAT membina =)

hellioz said...

kalau gwa budak2 tuyh
msty gwa tulis ni

-xcukup chillax
-chillax meter blom overlimit
-sila naikkan tahap chillax anda


-hellioz-

gyahahhahahahahhahahahah~

wuzzup babe?

Miss ... said...

nk tgk gambo weh..cun kan hehe

eiffel said...

kehkeh...ineh entry msok bakul...huhuhu



jam...???
my blog
xchange ur link

nadiah fatihah said...

bdk skolah mmg jujur...aku percaya dorng yg tulis tu ayue...sbb ape yg tulis mmg benar belaka..

DuniakuAbstrak said...

ala..aku berbakul2 pujian..ada aku simpan..malas nak tnjuk..keh3

Linglung said...

kelab dangdut?? apakah??

jujur habis budak tu weyy..sumpah gua nak lempang lu dgn manja..haihh!

AyuE SurihanyOt said...

hasrol:: haha..setuju2..=)


nur_nj:: hehe..budak2 ni mmg ikhlas...=p


hellioz:: diorang ni mana taw perkataan chillax tu wehhh...


miss:: haha...gambar???erkkk...


eiffel:: masok lif tekan sendiri..hehe

AyuE SurihanyOt said...

nadey:: kamulah artis yg paling memahami...


ayul:: apakata kau puji sekarang..hehe


linglung::sabar2..hehe

Hamzah Ian said...

ye la.. gua trime je kenyataan ni..
grr....

MOFASAD said...

ko jumpa dak zam tu ke? wahhhh
hebat ko. mesti blogger popular ko kan? 
hahahaha


nieha..
pasal ayat 2
aku tahu ko ugut diorang
suh wat camtu...
sekian

maisyara Pot! Pot! said...

diorang lupa nak tulis

- kak ayu suka melucah. ngee^^

Wan Perlis said...

da jugak yg minat kat hang

safiyyahosman said...

hahahaha...
mmg dorang jujur kan2..
hihihih
ayue kembang tahap gaban pa time tue..hihihihih

AyuE SurihanyOt said...

aha memang kembang pon nih...hoho

Anonymous said...

alah awl2 lg ak dh ckp ladies choice kot..
pmpn suka pya beb..
xmo caya..
sekeh pala..haha ak teloq dr sp..utm unikl mfi

boyfriend