19.8.10

Dugaan bulan puasa selain makanan

Aku dah setat rasa annoying dengan blog aku sendiri sebab asyik entry pasal bulan puasa...sebulan puasa sebulan nak story pasal puasa..kalau sebulan raya sebulan jugak la story pasal raya...Setat dari hari raya pertama sampai hari raya yang ke-30 post entry semata-mata nak cakap hari tu pakai baju raya apa dengan attend rumah terbuka dato'-dato' mana..jadahnya???saja la tu nak bagi orang lain jeles..tahu tak tu dah timbul rasa riak dan takbur dalam diri...astrafirullahal'azim....istifar kawan-kawan banyak kan beristifar...


Aku sebenarnya tengah geram kat semut yang bertandang kat bilik aku ni...boleh pulak dia tibai hurung makanan-makanan aku, ape kau tak puasa ke semut!!!dah la hurung makanan aku..atas laptop aku pon kau nak merayap,aku tido atas katil pon kau nak ikut sekali, aku punya ubat batuk pon kau nak tibai!!!tu tak masok lagi bab merayap atas badan aku..grrrrr...hangin-hangin..dah sebotol ridsect dah aku semboq tapi dok ada jugak semut tu..nak mencarut pon bukan dia paham..marah saja tak guna kan, kita kena bertindak mengikut akal fikiran so dah tension punya pasal aku pon google la..


"Cara-cara hilangkan semut"








aku pon taip la "cara-cara"
ermm...ok aku taip lagi...

okeh..banyak betol dugaan bulan puasa ni..
ishh tak boleh jadi..risau jugak aku siang-siang ni..
errr malam ni la google lain..
boleh luaskan sikit pengetahuan am...


ok bai..aku nak pi mandi...

19 comments:

saya_arief said...

cara-cara ea..?
haha.
malam kang nk try search.
:p

makdara TERDIVA said...

ha! cara2 tu pun ade ye??? hikhik!..

hellioz said...

gyahahahahaahahha

macam haram!

eiffel said...

er...mandi jgn lupa niat...muahahahaha

bukan penggoda said...

ok bai..aku nak pi mandi...



aku xnk tny ko nk mandi ape.

Sumijelly said...

hehehe..... keyword yg panas tu...

Sumijelly.com

AyuE SurihanyOt said...

bukan penggoda:: aku nak mandi tengahhari la...lol

MOFASAD said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

+d.O.Y.A.h+ said...

<-- tengah taip cara-cara kat gugel.

Hamzah Ian said...

?? aku tak paham... mesti ko dah taip sebelum tu kan.. sbb tu dia kuar camtu

maisyara Pot! Pot! said...

wow! aku terpegun ayat kedua tu. hahahaha xD

Frodo Baggins said...

hye yayang ...
bnyak lagi 'cara-cara'
kalau mau ...
ehkekekekeke


((astagfirullah ... kita sambung
syawal nanti yer. nak sangat discuss
pasal isap gam ~ sabar yerr. nanti))


wakakakkaka


>>___<<

bukan penggoda said...

ehh. aku kan dah kate xnk tny ko nk mandi ape. keh keh keh.


elok la mandi tengah hari ni. panas kan msia skg ni. huhu.



hamzah, skg ni klw gugel dia mmg bg ape saje yg ada kaitan dgn keyword yg kte nk cr la. bkn based on search history pon.


ok x aku bekap ko? hoho.

beautiful_rose said...

erk,banyak betul cara2 ye...
memang dugaan batul.

DuniakuAbstrak said...

ala ayue..takkan stim kot baca tulisan cara2 tu? hahaha

J. Love said...

macam cilake. gua nak carut pun tak sanggup. kah kah kah kah ! nanti jangan lupa kongsi maklumat.

AyuE SurihanyOt said...

bkn penggoda:: hahaha...ok2 care dah tu kau bekap aku..hamzah tu mmg suka cri pasal...


ayul:: jadahnya aku nak stim..lol haha


j.love:: ahh lu mcm tak biasa search..ingat gua tak taw ke...

Linglung said...

sudah2..semut tak hilang jugak..haha

byk org sangap search kt google..yg sesat masuk dlm blog pakai keywords yg gila seks pun berlambak2..haha

Dee Zahari said...

hahahah!

bahaya tu kalau search "cara-cara"

macam2 cara2 keluaq nnti

boyfriend