7.8.10

sungguh aku tak tahu nak letak tajuk apa, entry pon macam hampeh saja

Hujung minggu yang lepas kan aku pergi program, so encik buncit tak dak sapa nak layan..ye la dah awek sorang ni busy ya amat, padahal dia dok berchatting dengan kawan-kawan pompuan aku..kamu sungguh keji taw encik buncit..

Masa aku tengah busy tu jugaklah dia baca isi dalam blog aku nih dari mula sampai habis...wah bersemangat waja betol tercangak 5 jam depan lappy semata-mata nak baca blog cik awek kan..Aku tanya la pendapat dia pasal blog aku...




"Apex rasa Ayu ni GILA taw tak!"



Nahhh sokongan padu lagi jitu ok, boleh pulak dia kata aku gila...sobsobsob ada ka balak sendiri kata awek dia gila??tak pa lah sayang janji awak sayang saya sudah...


Aku suruh jugak dia buat blog..kononnya nak buat satu blog 2 penulis la ni ..ececehhh..ataupon dia buat la blog sorang-sorang..lepas tu taw apa dia jawab kat aku..




"TAK MAW LA NANTI APEX LAGI FEMES PULAK DARI AYU..BILA FOLLOWER APEX BERJUTA-JUTA MESTI AYU NAK TUMPANG POPULARITI APEX KAN??"



Waklu* bajet best betol la kau sayang...menyampah betol cakap dengan orang perasan best nih...huh


ahh perasan best tu pon pakwe kau jugak ayu...terima je la dengan hati yang redha...(-_-") lagi satu awek kamu ni tak femes pon..jangan dok perasan sangat...

hehe actually dia malas nak merapu macam aku tengah merapu sekarang, kalau dia merapu ada ka orang paham??macam tak paham je...tak yah la buat blog sayang bukan ada faedah pon merapu ni...merapu dengan ayu sudah..nanti ayu pos jugak ayat-ayat power sayang tu kat blog ni...:p


Ok bersayang-sayang dalam blog pulak dah...terajang maw terajang?muntah hijau sekarang sapa yang baca entry nih..grrrrr

8 comments:

pearl apple said...

hahah,,lawak tol..ngatkan apa la td..=)

john bert said...

ada ke kapel yg dua2 ada blog? best kan klu cmtu...

zam.enol.arep said...

ad bace tak kat paper aritu laki bini dua2 bloger tkenal, umo da lanjut, main cerai2 kat blog. tu sume sbb mrapu la tu.

J. Love said...

pergh. bukan saje kaler hijau, cacing pita semua keluar sekali sebab geli geleman sangat tengok lu cintan cintun dalam belog.

kah kah kah kah!

halimatul aznan said...

kalo bapek famous, ang teriak plak t ayu. haha

hellioz said...

sumpah gelimat.
gyahahahhaah~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

keke.

comel~

Linglung said...

sayang sayang sayang..errgghh..gua geli. eh, tp gua pun buat juga, keh keh keh

lu punya tajuk entri buat gua nyanyi lagu Amelina..ciss!

boyfriend