9.8.10

Hujung minggu lepak dengan anak bini kat rumah?Ohh tidak..

Sekarang ni kalau aku pi jalan-jalan semua orang nak pegang DSLR..waahh macam pegang henfon ja aku tengok..kehulu kehilir bawak menantang tu..korang ada lebih tak??bagi la aku satu....eceeehh cam menatang tu harga 2 3 ringgit pulak kan..aku teringin kot nak benda tu...huhu

Ok aku taw aku tak kan dapat menatang tu selagi aku tak kerja beli sendiri, baik hati betol kalau ada manusia nak bagi hadiah bezday kat aku kan..(masih mengharap ada orang nak bagi kat aku)..

arrghhhhh!!!!!!Intro entah apa-apa!!



ermm..malam sabtu tu lepas aku pegi makan besar..

nampak tak aku tengah masak sambil berdiri..
tu sebab aku seksaited nak masak daging kat atas tu..
Ok aku tipu aku tengah lapar nak mampos waktu tu k..

Tahan perot dari tengahhari, aku kedarah megi je sebab nak melantak steamboat dengan makanan bakar banyak-banyak malam ni...aku punya la lapar siang tu sampai aku tak sedar aku terDELETE aku punya folder DOWNLOAD..memang &*@#^)@)!*#?>7wy$ (sedang mencarut dengan super duper lucah dan kurang hajar,sejak bila aku menapis carutan kat blog ni pon aku tak tahu..insaf barangkali)..aku dah download banyak movie kot..aku pon boleh relax je 'empty' kan aku punya recycle bin..bangang tak bangang la aku kan...perot dah la lapar pas tu hati pulak sakit..tension sungguh!!malam tu memang sesi balas dendam laa..

Menu utama makanan kat situ steamboat dengan bbq..udang, sotong, ikan, ayam, daging, ketam dan pelbagai jenis bebola dan sayuran serta buah-buahan, tak dilupakan juga pelbagai aneka sos..heaven betol bayar RM18 boleh makan sampai pecah perot!siap ada nasik, mee, bihun, aiskrim(nak amik sepuloh batang pon boley) dan macam-macam lagi la...


Dah siap masak ape lagi melantak laaa..Laju je aku makan, aku tak pedulik dah orang sekeliling..lantak la nak cakap aku pelahap nak mampos ke, pompuan takde adab ke yang penting aku lapar waktu tu..lapar..lapar...lapar...

setelah 2 jam makan tanpa henti..
macam anak-anak jin yang makan kan??


Hoh..dah datang jauh-jauh tak kan nak makan je ye dak???mesti la nak ronggeng-ronggeng pegi karok ke jenjalan amik angin ke...Then, kitorang decide nak gi Danga Bay....

Grrrr...jem kot!ramai betol orang keluar hujung-hujung minggu nih...deyy dok rumah je la layan anak bini..

cet..Rupa-rupanya kat situ ada show...

ni show nak tunjuk eksoz letop-letop..motif??
kejadah apa entah, dok perabih minyak ja aku rasa..
minyak naik harga bang oiiii sedaq sikit..

bunyik pon dah macam haram dah..kuat nak mampos..
orang sakit jantung tak digalakkan pi sini...
gambar tak berapa nak cantik hokeh sebab i pakai kamera henfon je..

Lepas tu kat satu lagi port ada audio show..yang ni aku suka sebab boley layan lagu kuat-kuat...
wohooo..soalan cepumas!
berapa bijik speaker yang ada??

ni biasa-biasa ja..orang pon tak ramai...

haa...yang ni dari jauh pon jantung aku dah sentap...
muzik bass dia power habis..
Ramai gila orang kat kereta ni..aku jenuh menyelit nak tengok..
dah susah sangat nak ke depan, aku amik gambar dari atas je..
padan muka sapa yang cium ketiak aku...lalalala~~



Kitorang tak jadi nak karok sebab ramai pulak nak melalak malam tu..bilik semua full..jalan-jalan situ jap cuci mata tengok mamat-mamat hensem(kategori berkereta)..lepas tu balik kolej terus tidur sampai ke pagi...



carutan dalam hati:: intro dengan ending sumpah bosan!!dem...

17 comments:

hellioz said...

mentekedarah ke ape tu?
gyahahahah~

xkewl la lu xmencarot
gyahahahah~

AyuE SurihanyOt said...

sewaktu dengannya la tu..

haha...gua tak rasa nak luahkan apa yg gua carutkan derr...

MOFASAD said...

sosial~

ish ish ish..

ai ada dslr.. nak ke?

haha

AyuE SurihanyOt said...

nak2...farid yayang...ai nak dslr...=p

Hamzah Ian said...

hahaha.. gua makan lagi sedap kot.. hahahahaha...

apesal ko tak pegi tengok tu kete jenis ape?? ke kancil je ekzos letop2??? pelik aku tengok kete kecik.. ahhahaa..

takleh tido lah weh.. komen aku agak panjang..

ko sangat la cun wahai ayu..
bile ko nak kawen??
ko kawen ajak aku tak???
kalo ko tak kawen ajak aku tak??

john bert said...

katne tempat makan ni? mcm gle murah je..aku nak bawak mafii..haha

zam.enol.arep said...

rawa rawa. jom2 kesane. buka pose.

arifadela said...

hahaha...nnt gua sedekah 1 dslr gua...

Nadia Helena said...

mkn kat situ mmg knyg gila sampai rasa macam nak muntah balik..

ko kena rm18 ea?

apsal aku kne rm17.5 je?

aha..

AyuE SurihanyOt said...

hamzah:: kecik2 je keta kat situ...modified dia lebih...aku kawin nanti aku jempot hang la...jgn risau...hehe


john:: bawak la..nanti badan mafii jadi cam aku..haha

AyuE SurihanyOt said...

zam:: akak nak gi kota tinggi laa..nak mandi airterjun..=p


arifadela:: betol ke lu nak bagi kat gua..okeh cepat gua nak bg alamat kat lu...ngeh3


nadia:: ecehhh..kau saje je kan nak bagi aku jeles..haha

j0j0_bdiN@ said...

ade pertandingan kire speaker tak nih?

AyuE SurihanyOt said...

jojo...takde la...rajin no aku nk buat contest dowh...

DuniakuAbstrak said...

ekzos letup2..apesal brader2 tu tak buat show letupkan keta..baru la rare

Hasrol Nizam said...

aku pun teringin nak pergi ke sinun..bila la agaknya..hmmmm

rasa-rasa?
7 ogos, 23 tahun lalu aku dilahirkan

Hamzah Ian said...

hahaa.. tenkiu2..

eiffel said...

oit..yg mkn2 tuh kt mne??murah sey, 18per head...kt area danga gk ker???

boyfriend