30.6.10

Aku hangin betol bila orang sembang letop-letop pasal duit ni

Aku pelik betol kenapa orang panggil BLOGWALKING haaa???tak pon BLOGJOGGING???
aku pon ikut jugak tulis perkataan tu kat shoutbox orang...hakhak dasar orang melayu terima satu benda tanpa pikir kejadah apa benda yang ditulis tu...

Ok apa yang aku mengarut nih???


Hari ni tak pi keja kononnya sakit perot senggugut so boleh update entry...orang cakap kalau update blog sehari dalam 2 3 puloh boleh kaya??betol ke??Orang la cakap bukan aku yang cakap...kalau betol nak gak aku beli Alpha Romeo sebijik pakai duit nuff..lol


Selama aku kat dunia blog ni aku tengok banyak benor tips-tips yang blogger tegar, sejati, otai and whatsoever ni bagi...Tak kurang jugak yang follower baru 4 orang ada hati nak bagi tips, ni tak lain dan tak bukan mesti nak kejar duit ni..betoltakbetoltak??


Aku tengok ramai betol sembang letop-letop pasal nuffnang ni...sampai yang dah cashout ribu riban pon ada...WAHH TERUJANYA AKU BILA BACA...ceh (-_-") aku nak jugak sembang letop-letop....ni earning aku selama aku berbloging....tadaaaaa




baru RM 9.00!!!! aku nak beli stereng kereta pon tak lepas ni...


Haa ape lagi pi la klik aku punya iklan...
Aku JELES taw tak korang dok sembang letop-letop ni...JELES!!!!

ceh wadafak!!

"Kalau nak cari duit bukan dengan cara blogging, nak cari duit pi cari kerja nu"

aku tak ingat aku baca kat mana statement ni..tapi otai gak la yang bagi..beliau hensem... sekian...=p



P/S: ni entry AUTO PUBLISH...hah style tak aku??korang reti ke buat???mesti tak reti kan...wek..=p sila bayangkan aksi comel aku jelir lidah...



Update: weh ni bukan entry aku nak kejar duit taw...jangan dok kesian kelik iklan aku pulak...baca entry aku tu yang paling penting...hakhak

7 comments:

Nadia Helena said...

haha aku pun reti auto publish.. lek lu, nti lme2 naik la earning tu..

I n n z said...

cene wat auto publish doe.
aja aku.
hahahaha !
taw wat sticky mode ?
hehe xD


earnings aku baru rm2 kot .
lilek jeh ;p

I n n z said...
This comment has been removed by the author.
Azizul Luqman said...

nak duit, kije..
ni cari duit cara malas name nyer...
p cari kije sane kalo nak duit beriban...
hahahaha...

nuff aku baru RM 2.75... =.="
spe nak tlg klik kan...
hahahaha...

Nazz@Purple said...

sape rajin update blog..popular lak tu..leh ar dpt ribu riban...

-> Pengumuman pemenang?oo contest ungu purple crazy tu ke..dh umum dah..

Keputusan contest

zam.enol.arep said...

gua pon x check lg. koman2 maw ade 3 juta lebeh dlm tu. cehh sjak bile gua join nuffnang? haih.

J. Love said...

gua steady je tengok nuff gua rm0.50 dah.

boyfriend