4.6.10

KENTUT pon bau wangi apa???

aku:: "Sayang..."

encik buncit::  "Ya..."

aku::  "Ayu nak terkentut la.."...sambil buat muka comey habis...

encik buncit:: "Hishhh...apa ni cakap macam tu???nak kentut pi jamban la habaq kat Apex nak buat apa???"...(sambil buat muka tak boleh belah macam aku nak kentut betol depan dia)

aku::  "Awat tak boleh ka???"

encik buncit::  "Tak boleh la..adoiii...ingat romantik ka cakap macam tu??Apex pon tak pernah kentut depan Ayu taw tak??"

aku:: ........................................................................................

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elehh konon sebelum kahwin,waktu bercinta, hati tengah berbunga-bunga memang la tak kentut depan awek...nanti bila dah kawin anak dah berdozen, kentut depan muka bini pon boleh buat muka rilex lagi, siap cakap...

"Alah nanti kentut abang ni jugak yang awak rindu taw..."

Errmmm ye la tu..
rindu la sangat...kalau dah tiap-tiap pagi dapat bau perfume free nak rindu kot mananya????

tapi salah aku jugak cakap macam tu...

kalau lelaki lain dah lama lafaz....

"I ceraikan U talak 10....Loqlaq betoi ada awek macam ni!!!"

Hahaha...Lantak lerr...

p/s:: Aku ingat romantik habis kalau cakap macam tu...hakhak pedulik hape aku...

***************************************************************************

19 comments:

Nadia said...

ark ark ark..

Anonymous said...

kentut pakcik bau stroberi..hehe

Nurul Ayu said...

nadia:: hakhak...

blakepaghe:: wow sedapnya bau kentut pakcik..hehe

Hasrol Nizam said...

tepuk dahi aku baca..haha

Nurul Ayu said...

hasrol:: hehe...apasal plak hang tepok dahi???aku dah garu2 kpala nih....=p

Hafiz Ismi said...

Lawak kentut mmg xseswai~~

Unknown said...

haha...cerita kentut..

Hellioz said...

aneh2 je lu neyh
gyahahahahaah~

Unknown said...

kentut jer.pahtu buat tak paham.heee

salju said...

lagi best kentut dalam kelambu...haha

ravishingpeacock said...

LOL

lumut said...

kentut memang best..org kate kentut pagi2 tu sehat kan?=p

Frodo Baggins said...

ayue ... sile kentut. wa rindu kentut lu. ibarat oksigen pada wa ... plzzzz



>>___<<


ngahahhahaha ~~~

watchalawatco said...

tengah try bayangkan watak AKU dalam dialog paling atas KARTINA AZIZ yang pegang.. camno lew gamaknye.. hahahaha :)

Linglung said...

huhu..gua tak kesah kalau makwe gua kentot depan gua. gua lagi suka ada la.
gua tak suka makwe control2 sgt nie, gua menyampah...hehe

Anonymous said...

gua syak kentut lu bau durian la. skang musim kan. tu yang tak bagi tu. lu tunggu musim durian dah abes la kang..

Nurul Ayu said...

frodo:: gua malu kentut depan lu derr..

irwan:: erkk aku pon tak dpt bayangkan..huhu

linglung:: gua tak control la tu..tu yang gua nak kentut..tetiba gua kena marah balik...(-_-")


j.love:: haha gua tak makan durian lagi derr musim ni...

Sufi Asri said...

cis.. mmg loqlaq.. haha

Nurul Ayu said...

zoro:: ko baru baca entry aku yang ni zoro..ishhh

boyfriend