30.6.10

Keyword ni tak melambangkan genre blog aku

Entry ke-4 hari ni ya...jaga-jaga cukup sebulan aku update macam ni confem boleh beli Alpha Romeo...hebat tak hebat la aku...cis berangan macam haramjadas saja...

aku nak tunjuk benda ni kat korang-korang yang rajin baca blog picisan sampah aku ni..(sampai sekarang aku tak taw apa tu picisan!!bengap betol kan aku??)


kelik untuk tumbesaran berganda-ganda




lagi satu...

 Dah tak nampak kelik ler...jangan buat tak pandai sangat..

 
Lisa Surihani nampak coli...aku syak ni keja Frodo...
tak abis-abis dengan coli merah...

Keyword kentut tu tak lain tak bukan keja Farid...
sejak akhir-akhir ni dia asyik memerut ja..
makan jamu terlebih kot...

hehe...jangan marah haa brader..

Ini bukan belog lucah, tiada gay mahupon maknyah disini....harap maklum...semua entry yang berbaur kelucahan hanyalah pengalaman tak matang aku...cerita dari zaman aku adik-adik sampai la aku gadis-gadis...korang jangan cancel pulak nak mengorat aku...(-_-") sila abaikan
 
 
keyword entah apa-apa la...habis blog aku kena rogol...cis!
 


P/S:: aku hanya mahu melalui malam Jumaat yang Indah.....(0_o)

16 comments:

cik panadol said...

selalu gak kuar keyword yg pelik2...kelakar je nuffy ni..

heart~ said...

nana pn dpt keywords yg pelik2

hudhud said...

muka awek kentut? hahahahaha. takpe2 nanti i post kat blog muka awek kentut. kesian org tu benda yang dia cari tak dijumpa hahaha

Farid MOFASAD said...

perrgggghhhhh!!

gua kena!!!






hai..


boleh kenal tak???






feeewwwiiiiiittttttttt!!!!!





+___________+

nas said...

ak xpernah pun...
keyword aku semuanya tepat!
ehehehe

@yuE said...

cik panadol:: haha..taw tak pe..


hudhud:: haha.bagus takde la meriban diorang cri kat blog aku nih...


Farid:: haha...my hero..boles saja...


nas:: ko hebat...=p

Ery Farieha said...

kehkehkeh
blog ery penah kene gak
sedeh je . :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gua pom syak due hekor tu gak.

hahahah !

zam.enol.arep said...

yg lisa surihani tu gua cam pnah google. haha.

Nazz@Purple said...

saje je dorang nak menconteng dinding keyword tuu

Whoopz said...

ngorat mode : ON

HAHAHA....

AiZ said...

nuffy ni memang banyak kes tul lah.. ^__^" haha



Mari berbalas komen.. ^__^ gagaga
Jom belajar cara design blog dari zero ke hero



.

ARC™ said...
This comment has been removed by the author.
Eciz said...

KAHKAH. tumpang simpati bagi pihak budak dua F tu.





erk, yang carik mesej lucah tu, saya la. LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!




KAHKAH. sumpah tipu.

Hasrol Nizam said...

blog aku tak pernah lagi dpt lucah2 ni..masih bersih dan suci..haha

kahak cair said...

NICE~~~

boyfriend