25.6.10

Pegi Kedai Mamak terasa diri ini Mundur Kebelakang

Ni entry sambungan dari entry yang LEPAS...sila baca yang lepas dulu baru baca yang ini...ewaahh macam bagus je ayat kan suruh orang baca tu la ini la..ok aku dah setat bebel...jangan bagi aku membebel la...


Entry yang lepas tu aku ada mention pasal redtube...erkk sumpah gua tak penah bukak laman web tu derr...member gua yang bukak gua pandang sipi je, pas tu dia terus jerit...gua dah gelak giler dah, nak bukak tapi takut-takut, pas tu bila keluar macam-macam mula la nak gelabah..hakhak biasa la dah nama pon pompuan kalau lelaki lain laaa...tak pernah bukak cita lucah???bapak suci giler ye dak???


ok setle pasal redtube...pakai bahasa sopan balik...



Tadi...aku nak balik Peneng, abang aku cakap nak hantar so aku pon OK JE LA...tetiba kena tunggu kawan dia pulak...dah nama pon melayu janji pukul 9.30 pukul 10.30 baru nak sampai...(-_-") tapi nasib la muka hensem kalau muka macam orang pecah rumah nak jugak aku sound...ewaahh sesedap aku je kan nak sound orang sekali diorang lempang aku maw berderai gigi depan nih...ahh lantak ler...


Sementara nak tunggu tu kami lepak kedai mamak dulu...haaa waktu ni aku kagum gila!!!terkedu!terdiam sejenak!!!terpesona.....


tapi bukan sebab muka mamak tu macam Shah Rukh Khan...




Aku terpegun sebab........





Mamak tu amik order pakai talipon touch skrin kot!!



Mak aihh...gila maju kehadapan diorang punya kedai...abang aku cakap dia link terus ke main komputer kira pakai line tenet la tu...entah-entah dia order pakai facebook tak???


Hakhakhak...korang dah penah jumpa ka kedai mamak cam ni???


 erkkk aku tak penah jumpa...



sebab Aku Bukan Peminat Setia Telor Bawah

aku tak tangkap gambar plak time mamak tu amik order...rugi pulak rasenye kalau tak boleh tunjuk kat korang betapa SRK nya muka beliau....


Ahhh siot je aku rasa alih-alih aku gak yang tak leh online sebab line tenet situ slow...tp tak taw la kot henset aku yang bingai....huh kena tukar henpon touch skrin gak ler ni gamaknya....


Dey tambichik mana sambungan entry lepas????
macam keling la lu ni...

sori la terseksaited pulak nak cita pasal kedai mamak tu...esok-esok la na aku sambung pasal diary bodoh aku tu...hakhakhak


P silang S:: telur bawah tu apa ekk???aku masih lagi inesen macam baby baru lahir...harap maklom!

Sapa yang dok SP boleh la pi Subaidah kat area Taman Sejati tu...tu pon kalau korang jakun nak tengok mamak tu la kan...hakhak

22 comments:

sayang said...

TELOR BAWAH ??

OHMAIGLEEEE

Nadia Helena said...

ek eleh bersambung lagi..telur yang kat bawah tu kot..hak hak..

tika said...

kedai makan bawah kedai gambar eby yus guna PDA..

Whoopz said...

Aiyork.. Hebat kedai mamak skrg.. Dia antar guna belutott k0t? :p

Hasrol Nizam said...

aku duk jumpa yg pakai kertas je lagi..tp ni mmg maju..dh macam dkt fast food pulak, touch2 skrin je

Hapiz Rahman said...

dulu selalu gak lepaj Subaidah tue.. masa blaja kat peneng.. haha.. sudah majuuuuuuuuuu...

@yuE said...

sayang:::hehehe


nadia::: ye la kot...=p


tika:: ye ke?waaahh lg maju ye dak...\


whoopz:: ahaa ye kot...hakhak tapi blutut lambat la...hehe fb cepat sikit...=p


hasrol:: haa tp kt fastfood tu mmg diorang touch kt komputer...ni diorang ganti kertas dgn pen tu dgn fon...semua waiter plak tu pakai...bapak kaya nak mampos...


hapiz:: banyak dah berubah sekarang...=)

ARC™ said...

haha buduh, telur bawah tu ialah~ hahaha xmo sebot

tapi ammak tu mmg bagus gile weh...aku xpenah tgk kedai maju cmtu

ARC™ said...

ohye, pasal redtube, aku dlu time zaman jahiliyyah memang rajin bukak tapi skang walaupon jahil lagi sikit, tp dah stop dah ahahahhaha

tengok seminit best, tengok seminit 1 saat ko akan rase nak muntah

tapi aku masih bernafsu terhadap wanita. Sekian

@yuE said...

ArC:: hek eleh ko...ye2 je kate dah tak bukak...

betol ke rasa nak muntah????haha

ARC™ said...

btol weh
mase mule2 kluar skola asrama dlu, ala setended ar laki....tp ko jgn kate laki je cmtu, aku kenal ramai pempuan yg kejenye masok redtube ni hari2

statistik matrik melaka dan jugak UNITEN menunjukkan asrama pempuan lg banyak akses ke redtube berbanding asrama lelaki. So, apa nak dikata?haha. Mungkin jugak lelaki pandai menyembunyikkan aktiviti diorang. wallahualam tapi bukan perangai aku la tgk ngan member2. Segan kot

kalau nak tgk, buat dosa sorg2, jangan ajak member

@yuE said...

MAK AIHHH...biar betol!!!!!



aku taw pasal redtube ni pon masa aku tahun 3 kat U...huh punya la jahil...tu pon member aku yg bgtaw..


ade jugak ke pempuan yang layan video cam tu???


kalau setakat american pie tu belambak je kawan-kawan pempuan aku tengok...tp yang geng2 jahat cam aku la...geng2 baik tgk dalam bilik sorang2 kot...hakhakhak

ARC™ said...

ade weh...aku berani sumpah dgn name baik aku hak3

alvin takda rumah harga 8juta said...

hahahahahahahha..

entri gila lu bikin gua tak senonoh otak..


nge~~nge~~



kat tempat gua pekerja2 kedai mamak semua pakai evo seven..


dahsyat!!

hellioz said...

telor bawah gwa skip


tp apsal maju sgt mamak tuyh?
gyahahhah~

style!
gyahahaahah~

@yuE said...

alvin::: lu tolong edjas kat gua satu....teringin nak naik evo seven nih...



hellioz:: tersgt maju sampai gua pon rasa mundur..hakhak

nasikputeh said...

hahaha...

tibatiba aku rasa makin bersekera plak nk oder menu tu..wakaka
*bab tu jgk yg aku komen dulu ekk..ish3*


hp aku kaler pun xde. depa siap pakai touch skrin. tercabar plak rasa!

@yuE said...

nasek putih::: haaa bek ko tukar henpon cepat..hakhak

Wan Perlis said...

mamak celik it ni.byk idea. melayu pun kalah dgn otak mamak.telor atas aku tau la

KuBi said...

oder tosey telor bawah satuuuuuuuuuuu!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

menu dieeee

nak satuuuuuuuuuu!

J. Love said...

kat melaka ade satu mamak restaurant. zubaidah namenye. amek pakai PDA. gua tak terkejut. tak tau apsal. ni lu dah mention, gua buat buat terkejot lah.

kat shah alam ade satu mamak ni, gua lupe la name restaurant tu. dia tulis, pastu gi key in order. so nanti mamak kaunter senang nak kire meja mane makan berape, etc etc. dkt pusat komersial. budak2 blaja shah alam tahu lah tempat ni.

boyfriend