21.6.10

Aku taw PERANCIS tak hebat...tapi aku ada jersy Perancis kira hebat la tu



Hokeh tak nak gaduh-gaduh ye sayang...parang tu tajam..kita main ketip kuku sudah la tak luka tangan..(-_-") tak paham xpe abaikan...gua merapu je ini jam...

***************************************************************************

Pempuan yang letak gambar jersy world cup sebagai profile pic kat pesbuk tu bukan taw sangat pasal bola ni...SEMBANG kencang je lebih konon mengambil tahu perkembangan semasa la sangat...ok pempuan ni AKU ye...sila jangan maki lebih-lebih..

Ye aku tak taw sangat pon pasal dunia cawan
(world cup) ni..saja ja aku letak profile pic aku jersy Perancis...Dulu la masa tengah panas, sekarang perancis cam nak kalah je..(-_-") terus tukar pic lain...hakhak

Itu pon ada lagi orang tanya aku kenapa mesti Perancis??d
ia cakap Perancis bukan dalam team pilihan...

Adoi bang...aii sokong Perancis sebab aii ada jersy Perancis...tu je...kalau aii ada jersy Malaysia confem aii sokong Malaysia lebat-lebat...


Tu kisah orang yang tanya kat pesbuk...


Kat tempat keja aku pulak...

Saja la aku tayang jersy Perancis aku tu..ok bukan niat nak menayang pon tapi sebab aku MALAS nak iron baju kurung...dasar anak dara pem
alas kan aku nih...ahh lantak...

Ada pulak mamat ni tegur..


"Aik sokong Perancis ke Ayu??"


"erk..ahaa" , aku jawab...

sekarang ni...tetiap hari dia tegur aku cakap Perancis kalah Perancis kalah...

Spain yang akan menang katanya...

Cis betol...takde mende lain ke nak cakap ngan aku...


tanya la hari ni makan ape ke?
ajak aku makan Mekdi ke? tanya khabor aku ke? hari ni pakai pencuci muka cap ape ke? Ini tetiap kali jumpa nak sembang pasal Perancis kalah...aku pon sampai dah abis modal nak cakap ape..sudahnya aku sengih je la bila jumpa dia...(>___<)


tapi hari ni dia lain sikit...dia cakap...


"Ayu nanti habis world cup Ayu frame kan jersy tu pas tu gantung kat dinding ye, confem kalah dah"


aku masih lagi dengan reaksi sengih sampai ke telinga, tak taw nak cakap apa....(-_-")

Adoiii...BOLA PUNYA PASAL LELAKI HILANG SIFAT ROMANTIS...



P tindih S:: Gua mintak sangat SPAIN KALAH...biar padan muka orang yang sokong spain...hahahaahaha

12 comments:

cik panadol said...

sy pon tyg gmbr jersi bola team feberet bagai nak rak..kt fb, kt desktop, wallpaper la...tp bile org tnye psl team tu, sape player suem tu...haram nak tau hahah...

MK Kimi said...

wah! ak pon sm skg france. tp sejak zidane kluar n krisis player ngn coach dh makin teruk smpikan Anelka xleh main dh. biarlh kalah...france ttp best.haha!

p/s: hrp gak spain kalah.hoho!

J. Love said...

gua buat jersey german sebab dulu gua belajar bahse german.

sekian.

Farid MOFASAD said...

pelik bin ajaib ko pandai berbicara bola




parang nak?

MR. MIND said...

nape x ambik gmbr pakai baju tu, hahaha...

@yuE said...

cik panadol:: haha...taw xpe..pempuan ni sembang je lebih...


MK Kimi:: bagus...lu geng ngn gua...


J.Love:: jap gua review balik gua penah belajar bhase perancis tak...................urmmmmmmmmmmmmmmmm ok tak penah...sekian...=p


farid::: kadang2 hidup ni kena seimbang...


parang????

aku nak paling besar...ok??


Mr. Mind:: nanti orang cakap aku looser plak..hoho

nur hidayah isa said...

siot je abang tu..haha.

jom tukar sokong brazil plak..hehe..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

sapa kawin ngan gua sgt bertuah,sbb gua tak minat sgt bola ni..so gua lebey pokes pd wife gua kelak..


hahahahahaharam jadah..



awakk...


lapar ni...


kita masuk blog awak kul 3pg...



nge~~nge~~




jgn libas gua tau..

cakit..

hellioz said...

gwa sokong felda FC
eyh?




















































gyahahahaahahaahhaah~
ayue robintang!
gyahahaahahaahahh~

Nazz@Purple said...

nazz lagi la xamik tau langsung pasal world cup ni..kat opis drg dok pom pang..pom pang...team dorng menang..ejek yg kalah..lantak korang la..

alfi a.k.a epy (kawaii eiffel) said...

laki memng cenggitu klo sal bola, nak2 klo ngan kengkawan dorang..


p/s:: usha2 ler
tips bunuh lipas

@yuE said...

hidayah:: akak sokong malaysia ja skrg ni...hakhak


alvin:: gua nak kawin dengan lu...tapi lu kena romantika la...miahahahak


hellioz:: felda???lu budak felda ke???gua sokong felda tapi tak sokong lu...hakhak


nazz:: haha...biasa la tu...=p


alfi:: setuju....

boyfriend