15.6.10

Kenapa Lelaki suka tengok bola??tiada fakta disini harap maklum!

Kadang-kadang aku tak paham kenapa orang lelaki terlampau seksaited terhadap bola sepak ha???aku penah tanya encik buncit, tanya memember, tanya kat formspring...tapi tetap tak paham...tak taw la kot aku ni memang dungu...adehh..(-_-")

Tak cukup kat dalam pesbuk kat belog pon cita pasai bola...memang fanatik sungguh....


Nanti bila aku dah kawin, aku nak tengok siaran ESPN dengan laki aku, dok atas sofa sambil makan popcorn sesama...Pas tu dia sokong pasukan dia aku sokong pasukan lawan...mesti best gadoh-gadoh tarik-tarik rambut...tak cukup gadoh kat sofa sambung gadoh dalam bilik...teeeetttttt


Okey sudah-sudah tu....

Malam-malam ni syok berangan...lalalalala

11 comments:

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

xpe..x payah faham pun xpe...

Anonymous said...

romantik sial..haha

Wan Perlis said...

bolasepak itu seni
jgn sekadar hanya memandang

PembunuhSenyap said...

ske tgk bola sbb leh apply mse men bola@futsal...
leh berangan jadi bintang bola sepak..

DuniakuAbstrak said...

kenape pompuan suka shoping?? padahal baju/kasut/stokin/pape je la da menimbun cam gunung daik brcabang 4..nape hah?? x paham haku..haish..

ketidakpahaman pompuan kenape laki suka tgok@tenung bola sama dengan ketidakpahaman laki kenape pmpuan ske shoping sakan tahap super cipan.

itu menurut kepahaman aku, sekian.

haha

+d.O.Y.A.h+ said...

bola bes. =)

Cik Guli said...

aku pun tak paham napa laki suka tengok bola.. hahahaa.

tu la pasal, laki pun tak paham napa kita suka shopping. T_T

areleaf said...

gua pon tak paham apesan laki-laki ni minat sangat tengok bola..menyirap gak gua kadang-kadang...


ok,italy vs paraguay dah nak start..gua gi layan dulu..

J. Love said...

gua rase lu kene tengok baru lu paham kot. tapi gua tak layan sangat EPL ape jadah tu sebab takde geng. hek hek hek.


tapi kalau part nak tengok dengan laki sambil sambung dalam bilik tu, gua sokong lu handred persen! gua syak gua pun nak buat jugak.

kah kah kah ye verangan mmg best!

Hapiz Rahman said...

angan2 ko tue bes.. haha

bola bes bak kata doyah kentut busuk.. haha

Hasrol Nizam said...

main tarik2 rambut? ganaih nya..

boyfriend