16.6.10

Belogku ini sampah jugak

Tak taw nak tulis apa...
Asyik-ayik merapu ja tulis belog...
macam sampah kan??
Lantak ler orang nak kata belog aku belog sampah pon..


 
 
 pedulik hape aku kan...


 habis entry..hakhak 
saje nak test tempat drop komen baru...
sila komen lebat-lebat...
aisehh macam mintak sedekah pulak...
 

p/s::: sampah-sampah pon gua sayang gak belog gua nih..sesuka hati kata belog orang sampah...belog lu tu best sangat ke??menggelabah habis....


peace no gadoh-gadoh...wadahell??

19 comments:

Shreko said...

walaupun kita tidak kenal,tapi gua terasa sungguh dgn gambar tong sampah tu..hahaa

Epul Azimi said...

wa syg blog wa,syg sangat2 sampai kiamat.........hhhhuhuhu

J. Love said...

mane boleh komen guna fesbuk! nanti kantoi ah name gua. lu jangan macam macam.



blog gua memang sampah. tapi stok boleh recycle punye. lu punye adee?
kah kah kah!

Wan Perlis said...

phewit komen baru nampak
tggu hellioz mai komen
blog gua sampah yang bermanfaat

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

BLOG GUA PUN SAMPAH..
TAPI SAMPAH TU LA YANG GUA TATAP SETIAP HARI..


I LEBIU MY BLOG GOBLOK


nge~~..

lumut said...

igtkan sambunagn cerita dr blog hellioz..sume bercerita pasal blog sampah ni...hehe

enyheartsdiamond said...

tak update hari-hari pun takpe.. blog sendiri kan? :D

sayang blog saya!

hellioz said...

sampah?

gyahahaahhaah
fenomena blog sampah ni
gyahaahahahahahaha~

@yuE said...

shreko:: haha..aku tak kata kat ko pon jgn risau ye...=p


epul azami::: aku pon sayang jugak...ko pon aku sayang...hakhak


J.Love::: lu terlampau berahsia la weiii...mesti lu pemes giler kan..hhaha


wan perlis::: haha....hellioz buah hati gua...

@yuE said...

alvin::: haha..terbaik...blog lu best derr..


lumut::: aku tak berani macam dia...hakhak


enheart::: betol kata anda..


hellioz::: pasal belog lu la...gua buat entry ni..haha

Muhammad Safie said...

blog sampah? jgn ar cakap camtu..sian kat blog..

blog aku tu ar peneman aku..tempat aku marah..tempat aku luah perasaan..Mana de kawan baik camtu..kalau x blog sendiri kan..

@yuE said...

safie...betol2..hehe

Hapiz Rahman said...

blog juge tempat buat duit eli top up.. kelik2.. kelik2.. haha

nina said...

blog kawan aku yang paling setia takat ni..dia layan je walau aku mengarut..haha..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

belog gua juga sampah hue heu.

jom2 isi borang kerja kat majlis daerah

Frodo Baggins said...

blog sampah!
mmg sampah!
tp bau nyer wangi
suka sampah!
wakakkakaka


>>___<<

Failure said...

HAHAHA EPIC FAIL

j0j0_bdiN@ said...

wah~dah makin comey dah gambo lukih pakai potoshop tuh~
jeleznye aku~

wanie said...

waaa terasa doeee. wuwuwuwuwuuu
p/S:terlambat dah ke nk komen ni? ahh lantak

boyfriend