30.6.10

Tak keja rasa syok pulak update blog!

Entry selepas sejam entry tadi...


Cam bengong je kepala otak aku hari ni....
maklum la dah tak pi keja kan...
esok mesti bertimbun keja kat ofis...

Waklu...buat macam aku ni dah jadi engineer pulak kat situ..
Lagi dua hari kot aku abis praktikal...
 


habis satu bala datang satu bala pulak...
Mana aku nak carik duit buat tambang balik JOHOR ni??????
nak mintak kat Mak kesian, nak mintak kat abang-abang malu, nak mintak kat abah segan pulak...
Encik buncit pulak dah balik KL kalau tak boleh gak paw seratus dua...
aiiyaaaaakkkk!!!


Tension betol...bila duit JPA nak masok nih??????????

7 comments:

Penulis.Sahaja. said...

kemaen ye praktikal pastu tunggu duit JPA.

@yuE said...

haruslah...hahaha

ARC™ said...

cashout nuffnang la...bole kot hak3

@yuE said...

zam:: haha...japgi ada sebijik lagi...



arc:: 9 ringgit nak cashout kejadahnya??

J. Love said...

ape kate lu try ayat-ayat pemandu bas tu kot kot dia boleh tolong tumpangkan lu for free? gua penah buat! kah kah kah!

Farid MOFASAD said...

argghhh~~~


bila baca entri lu gua lagi fedap lah!!







mencik~


+_________+

@yuE said...

J.Love:: kalau badan aku macam megan fox boleh la jugak nak mengayat...ini kecik sikit je dari adibah noor...maw muntah darah pemandu bas tu...



farid:: kenapa ni farid sayang???jom dating...hakhak

boyfriend