7.6.10

First time melukis..buruk gila!!

First time melukis..hasil didikan video encik zack..meraban jugak la aku nak lukih pakai photoshop nih...ingat senang ka??lukih pakai tangan orait la jugak, ni lukih pakai mouse maw ketaq tangan aku padahal nak lukih bulat ja pon...



hasilnya....





Aku syak pempuan ni ada kanser otak la..tengok kepala dia bebenjol..

bunga tu pulak kalau dua tiga kali imbas macam kipas pon ada..

yang laki-laki tu aku bayangkan nak lukih Remy Ishak tapiiii hurmmmm.......

percubaan pertama derr..

ada la sejam aku nak lukih makhluk dua ekor ni....pufftt

terima kasih encik zack..korang kalau nak belajar pi la kat fan page dia..ada video tunjuk cara melukih katon...comel ja dia mengajaq...macam ajaq budak tadika..:p

apasal piyor sangat bahasa kedah aku kat entry ni??(-____-)

16 comments:

Cik Guli said...

lawa2!!! heheehe.

xleh blah ada ke patut tumor. wakakaka

@yuE said...

cik guli...ko lukis lagi comel..aku tak boleh lawan ko...hehe

zack zukhairi said...

ahahahahaha!!!
aku gelak macam org gile dalam bilik ni ha. ada ke patut awek die kene barah otak ? tapi memang horror jugak bengkak kat kepala die tu.

hahahaha!

mimi syamimi said...

hamboiii berpengaruh besa btul encik zack dlm kehidupan seharian ayu skrg ni yek~hakhak

@yuE said...

zack:: susah kot nak lukis bulat...4 5 kali gak la aku padam...


kak mimi:: pengaruh dlm dunia blogging..

sayang said...

buruk anda kata !
slalunya lukisan cmne lah jadi femes ...

gud luck ok ...

Hasrol Nizam said...

owh..baguih2 la..hari2 lukis, lagi semart sikit..

Wan Perlis said...

aku nak buat jugak nnt
bahasa utara la best

Roronoa Zoro said...

comel jer.. tapi background la.. hahaha.

hm.. pior ker? mcm x pon.. len kali biaq cakap pekat betui2.. biaq depa x paham langsung.. wahahaha

mR.sYaH said...

buruk?? dah cantik dahtu.. walaupun awek dia kena kanser... hahhahahaha..

J. Love said...

perghhh! gua pandai pakai paint je beb! gua usya video sekarang jugak!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

lame2 nanti mesati lagi lawa :)

@yuE said...

sayang:: huhu saya xmo jd pemes...huhu

hasrol:: mekacih...

zoro:: tak paham kang depa sumpah seranah blog aku ni..hakhak

mr.syah:: huhu tu la pasal..kena kanser lak...

j.love:: gua lg tak pandaipakai paint derr..

miss lolly:: tenkiu...=)

hellioz said...

ntahnye...

gwa pon dapat rasakan loghat lu pekat sangat

gyahhaahahhah~

lukisan lu lawa sungguh
same macam kucing gwa melukis
gyahahahahahhahahahah~

@yuE said...

kuang hajo hellioz..kucing lu terer potoshop plk kn...haha

fndrocka said...

okeylah tu loghat kedah..apa kata kau guna sepenuhnya loghat kedah dlm belog ni.huhu.

Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

boyfriend