30.6.10

Dia Lagi Comel dari Justin Bibir, sapa ada no fon dia?

Korang kalau kenal mamat ni cakap kat dia aku kirim salam banyak-banyak...aku dah jatuh centa dengan dia..aku tengok video ni dah berapa juta kali pon aku tak ingat tapi aku masih lagi mampu tergelak..Lagi satu video Hari Ibu yang dia buat...mak aihh sumpah comel!!comel lagi dari Justin Bibir...hakhak

video
Sengal betol bapak dia ni...(0_o)

"Not All Apples Fall Nearby The Tree"


Nak kawin dengan dia la...hah waklu sesedap ati je nak kawin, masak reti masak????



masak air dengan masak megi reti ler...ok what??cukup 5 bulan laki aku cerai aku talak 3..hah alasan dia ja tu nak kawin lain...huh

P/S: aku tengah blur buat report nih sementara tu update ler entry merapu nih...Ehh penah pulak aku buat entry berilmiah...(-_-")

11 comments:

hellioz said...

style la babeh~
gyahahahahahahah~

Farid MOFASAD said...

gua ada gak video mengarut.. tapi xmo publish..malu

@yuE said...

hellioz:: haha taw xpe...


farid:: publish la....aku nak tgk...hehe

KuBi said...

kalo ayue wat pilem best gak kubi rasa!! wat la ayue!! wat la!! jgn wat pilem biru udah ler!!! larikkkkkkkkk!!!

J. Love said...

kah kah kahkah!! lu bukan buat nescafe o pun tak lepas ke? gua tengok budak dalam video tu kurus je. kang kawen dgn lu jadik kurus kering plak kang..


kah kah kah kah!


gua penah tengok video dia pasal ibu jugak. kelakar boleh tahan budak ni. keh keh keh!

ARC™ said...

hahahah best woi! lawak gila tp yg bapak tu pon aku rase die gak yg blakon

abistu kalo jiran sebelah xde anak, bapak die cer pasal sape?

@yuE said...

Kubi:: haha..pandai la pulak aku berlakon...haktuih...=p


J.Love:: haha...xpe lemak gua kan banyak gua transfer la kat dia sikit...=p


arc:: tu memang dia pon...orang yang sama berlakon....style kan??haha entah la...tu la motif cerita ni aku rasa...hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

owh..

budak ni nama die ramlan b.seman

duk bukit mertajam

umo br 22

@yuE said...

xtionkamen:: ko biar betol weh???mana ko taw???

zam.enol.arep said...

gua da tgk vid neh. cam sinis sket. yela2 org kite kn dok suke ngata jiran2 sblah even x knai pon sape jiran tu. haha. SPLASSHH SPLASHHH

mimi syamimi said...

hakhak...nnt ad lg post lg yer....
tp yg hari ibu tu mmg best la...loghat utara yg mahal tu....

boyfriend