27.6.10

Iklan kalau tak memalukan tak boleh ke???

Iklan sekarang....



Wanita:: "Hubungan intim saya dengan suami semakin menyerlah setelah memakai Perapatan...Produk ini betul-betul membahagiakan kehidupan kami..."

Gadis:: "Sekarang tak bocor lagi...Saya bebas bergerak kemana sahaja saya suka...Pakai la Intimataik tak mudah bocor, selesa dan anda pasti berasa yakin..."


Apasal produk lelaki takde iklan memalukan macam ni haaaa???????????????????siot je...semakin menjadi-jadi pulak iklan macam ni sekarang...huh


Aku jumpa Kedai macam ni tadi kat Penang tadi.....Ok la aku ni gadis kampung sikit, terasa kejutan budaya sebentar...kejadah apa letak kedai ni kat shopping complex....kalau anak aku tanya nanti macam mana?????





anak:: "Mama, mama kedai yang warna-warni tu kedai apa ekk??"

mak::  "Alah tu kan kedai barang yang bapak kamu patut beli supaya kamu tak keluar"

anak:: "????????????????????????????"

kesian anak aku...=(


Kedai tu memang menarik macam kedai cenderahati yang comel-comel tu... kalau la aku tak taw kondom tu rupa macam mana sumpah aku masok buat muka bodoh lagi hina kat dalam tu..(-_-")

lucah lagi entry aku hari ni...lol    (-_-")
P/s:: kat penang banyak Cina...gila banyak!!almost 70% shopping complex tu diorang konker...daging haram tak yah cakap la kan..bersepah...

P/s/S:: German menang...jadi aku sokong german...sekian...aku sokong team yang menang je sekarang sebab Perancis dah going back home early....(giler direct translation)

38 comments:

Nadia said...

kat sinar ade iklan spender llki.. haha.. kat metro byk iklan gel2 tu.. alamak terlucah plak..

Nurul Ayu said...

nadia:: tapi xde plak model laki cakap..."SETELAH MENGGUNAKANNYA SAYA RASA LEBIH YAKIN UNTUK BERSAMA"...selalu pompuan yg cakap...huhu kenapa mesti pempuan??

MOFASAD said...

bila ai baca entri ini. ai jadi stim~

argghhhh!!!!!!!

Phantom said...

tau x per,semua iklan tak semenggah !

theHusna said...

pernah "ter"masuk kedai mcm tu.
serius rasa bangang.
ingat kedai mainan.
lampu warna warni.
terus lari keluar.siot

wawaney said...

pnah masul kdai nih kat mid. kat times pon da gak.dia siap mntak ic lagi sbb xpcaya kot kami dah 20.. Lawak btoi. hakhak.
btw, dlm kdai nih, mmg brg lucah jaa byk, tp bnda kiut2 mcm keychain, rntai kapel n gelang pon ada jugak.KIUT jugak mcm tuttt. eh lucahh2.

Duniakuabstrak said...

sebab pompuan adalah daya tarikan..haha ko usulkan bantahan la kat jabatan penyiaran.. kami sapot..

doyah said...

macam comel jeh benda kuning tu.ahaha.

zam.enol.arep said...

yang kuning tu macam2 prase ad nak. sedap. eh? mak tlepas ckp. sori. =]

Jom Masak Channel said...

konon2 ingat kedai cenderahati..sekali termasuk..malu gile kang...hahaha...bdk 2 org kat kedai tu beli jugak ke.hahaha

Unknown said...

mmg mengelikan , hehe

hamzah ian said...

alah.. iklan memalukan laki berlambak kot.. ish2..

Wan Perlis said...

apa semua ni?? aku tatau
aku masih suci

Unknown said...

Tu maskot kedai tu ke? haha! sapelh yg sggup jadi maskot kedai tu...

Anonymous said...

tunggu je la bala turun dari Dia

^lurve_purple^ said...

hyep2..

tak hairan la satu mase nanti, budak2 gune bende alah kaler kuning tue mcm wat main baloon..

kerosakan sungguh...

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

nampak sgt ada org gila seks komen..


sila hindari gejala gila seks..


wau...i like kedai kaler2 camtu..

ingat kan kedai gula2..
\

nge~~~~~~~~

Nurul Ayu said...

farid:: pi mandi wajib cepat...


diyana:: haha...macam2 betol...


husnam:: penah masok???besttakbesttak???hehehe

Nurul Ayu said...

waney:: len kali beli kat akak satu...hehe


ayul:: erkkk...jadi keja plak aku...huhu


doyah:: comel kot...hehe

Nurul Ayu said...

zam:: pelbagai perasa tu akak taw...bersepah kot kat jusco...hakhak


dayah:: haha..taw xpe...budak2 tu tgah explore apa benda lg juai kat situ...


kahak:: huhu...lepas baca entry lu baru teringat...=p

wan:: ye la aku percaya ko suci..(-_-")

Nurul Ayu said...

alvin:: ada keraguan dgn komen lu ni...hakhak

Unknown said...

oh damn..ada gak kedai kondom camtu...dulu2 ada kat kaunter mini market jer...ahaks

Unknown said...

tau xpe!
iklan skrg sme nak agak lucah
huhuhuh
erkk?ade kedai cmtu kt penang?
wooo x tau lak. huhuuh

Anonymous said...

kat mana tu?...hahahaha

Nurul Ayu said...

ery:: ada...hehehe


blakepaghe:: kat perangin mall...awat nak pi ka????

Whoopz said...

0o.. Kat cni la kot diaorg jual barang plastik2 n getah2 tu kot.. :p

Nurul Ayu said...

miro:: haha...kat supermarket tepi kaunter belambak benda tu...



whoopz:: aku tak penah masok lak..hehehe so tak taw ape ade situ...

purple destiny said...

haha.ak pon pena masuk kt mid,..malu gle mmg ble tau tuh,..tp control..wat2 cool,..konon x terpranjat,..kua balik slow2..cam harem..=p

KuBi said...

ayu!!! beli kan kubi sedozen yer mender tu, nak tiup wat belon utk cucu2 kubi wat main!! hehhehee!!

Anonymous said...

gua suka kedai macam ni. kah kah kah kah! okeh sorry terlucah.

semut lelabah said...

penah masuk dengan ex aku dulu. hahahahah

nasikputeh said...

ok sekarang kau dah tau kondom kan.

sekarang boleh la taw cara nak pakaikan..

haha. sori. komen terlucah.agaga

MR. SYAH said...

kdg2 ada org ingat belon, kondom tu.. hahahh.. skang xde dah segan silu.. semua tunjuk!

Ieqa Swetluv said...

itulah tengok skang ni terlalu open bila nk promot barang.. haishh memalukan sungguh~

amlnafrhn said...

terbaik lah entri. hahaha

amlnafrhn said...

terbaik lah entri. hahaha

Afendy @ Ustazkodimero said...

Haremmmm...!!!!!!!!
Lucah2 sendiri dah ler an..
nak tayang-tayangan plak..wakaka

.:|kamaryeah|:. said...

kagum dgn entri nie....

boyfriend