27.6.10

Iklan kalau tak memalukan tak boleh ke???

Iklan sekarang....



Wanita:: "Hubungan intim saya dengan suami semakin menyerlah setelah memakai Perapatan...Produk ini betul-betul membahagiakan kehidupan kami..."

Gadis:: "Sekarang tak bocor lagi...Saya bebas bergerak kemana sahaja saya suka...Pakai la Intimataik tak mudah bocor, selesa dan anda pasti berasa yakin..."


Apasal produk lelaki takde iklan memalukan macam ni haaaa???????????????????siot je...semakin menjadi-jadi pulak iklan macam ni sekarang...huh


Aku jumpa Kedai macam ni tadi kat Penang tadi.....Ok la aku ni gadis kampung sikit, terasa kejutan budaya sebentar...kejadah apa letak kedai ni kat shopping complex....kalau anak aku tanya nanti macam mana?????





anak:: "Mama, mama kedai yang warna-warni tu kedai apa ekk??"

mak::  "Alah tu kan kedai barang yang bapak kamu patut beli supaya kamu tak keluar"

anak:: "????????????????????????????"

kesian anak aku...=(


Kedai tu memang menarik macam kedai cenderahati yang comel-comel tu... kalau la aku tak taw kondom tu rupa macam mana sumpah aku masok buat muka bodoh lagi hina kat dalam tu..(-_-")

lucah lagi entry aku hari ni...lol    (-_-")
P/s:: kat penang banyak Cina...gila banyak!!almost 70% shopping complex tu diorang konker...daging haram tak yah cakap la kan..bersepah...

P/s/S:: German menang...jadi aku sokong german...sekian...aku sokong team yang menang je sekarang sebab Perancis dah going back home early....(giler direct translation)

38 comments:

Nadia Helena said...

kat sinar ade iklan spender llki.. haha.. kat metro byk iklan gel2 tu.. alamak terlucah plak..

@yuE said...

nadia:: tapi xde plak model laki cakap..."SETELAH MENGGUNAKANNYA SAYA RASA LEBIH YAKIN UNTUK BERSAMA"...selalu pompuan yg cakap...huhu kenapa mesti pempuan??

Farid MOFASAD said...

bila ai baca entri ini. ai jadi stim~

argghhhh!!!!!!!

diyana said...

tau x per,semua iklan tak semenggah !

theHusnaM said...

pernah "ter"masuk kedai mcm tu.
serius rasa bangang.
ingat kedai mainan.
lampu warna warni.
terus lari keluar.siot

Wawan3y. said...

pnah masul kdai nih kat mid. kat times pon da gak.dia siap mntak ic lagi sbb xpcaya kot kami dah 20.. Lawak btoi. hakhak.
btw, dlm kdai nih, mmg brg lucah jaa byk, tp bnda kiut2 mcm keychain, rntai kapel n gelang pon ada jugak.KIUT jugak mcm tuttt. eh lucahh2.

DuniakuAbstrak said...

sebab pompuan adalah daya tarikan..haha ko usulkan bantahan la kat jabatan penyiaran.. kami sapot..

+d.O.Y.A.h+ said...

macam comel jeh benda kuning tu.ahaha.

zam.enol.arep said...

yang kuning tu macam2 prase ad nak. sedap. eh? mak tlepas ckp. sori. =]

nur hidayah isa said...

konon2 ingat kedai cenderahati..sekali termasuk..malu gile kang...hahaha...bdk 2 org kat kedai tu beli jugak ke.hahaha

fara said...

mmg mengelikan , hehe

kahak cair said...

alah.. iklan memalukan laki berlambak kot.. ish2..

Wan Perlis said...

apa semua ni?? aku tatau
aku masih suci

MK Kimi said...

Tu maskot kedai tu ke? haha! sapelh yg sggup jadi maskot kedai tu...

ai na said...

tunggu je la bala turun dari Dia

^lurve_purple^ said...

hyep2..

tak hairan la satu mase nanti, budak2 gune bende alah kaler kuning tue mcm wat main baloon..

kerosakan sungguh...

alvin takda umah harga 8juta said...

nampak sgt ada org gila seks komen..


sila hindari gejala gila seks..


wau...i like kedai kaler2 camtu..

ingat kan kedai gula2..
\

nge~~~~~~~~

@yuE said...

farid:: pi mandi wajib cepat...


diyana:: haha...macam2 betol...


husnam:: penah masok???besttakbesttak???hehehe

@yuE said...

waney:: len kali beli kat akak satu...hehe


ayul:: erkkk...jadi keja plak aku...huhu


doyah:: comel kot...hehe

@yuE said...

zam:: pelbagai perasa tu akak taw...bersepah kot kat jusco...hakhak


dayah:: haha..taw xpe...budak2 tu tgah explore apa benda lg juai kat situ...


kahak:: huhu...lepas baca entry lu baru teringat...=p

wan:: ye la aku percaya ko suci..(-_-")

@yuE said...

alvin:: ada keraguan dgn komen lu ni...hakhak

Miro Armyrule said...

oh damn..ada gak kedai kondom camtu...dulu2 ada kat kaunter mini market jer...ahaks

Ery Farieha said...

tau xpe!
iklan skrg sme nak agak lucah
huhuhuh
erkk?ade kedai cmtu kt penang?
wooo x tau lak. huhuuh

blakepaghe said...

kat mana tu?...hahahaha

@yuE said...

ery:: ada...hehehe


blakepaghe:: kat perangin mall...awat nak pi ka????

Whoopz said...

0o.. Kat cni la kot diaorg jual barang plastik2 n getah2 tu kot.. :p

@yuE said...

miro:: haha...kat supermarket tepi kaunter belambak benda tu...



whoopz:: aku tak penah masok lak..hehehe so tak taw ape ade situ...

purple destiny said...

haha.ak pon pena masuk kt mid,..malu gle mmg ble tau tuh,..tp control..wat2 cool,..konon x terpranjat,..kua balik slow2..cam harem..=p

KuBi said...

ayu!!! beli kan kubi sedozen yer mender tu, nak tiup wat belon utk cucu2 kubi wat main!! hehhehee!!

J. Love said...

gua suka kedai macam ni. kah kah kah kah! okeh sorry terlucah.

Hapiz Rahman said...

penah masuk dengan ex aku dulu. hahahahah

nasikputeh said...

ok sekarang kau dah tau kondom kan.

sekarang boleh la taw cara nak pakaikan..

haha. sori. komen terlucah.agaga

mR.sYaH said...

kdg2 ada org ingat belon, kondom tu.. hahahh.. skang xde dah segan silu.. semua tunjuk!

ieQa sWetLuv said...

itulah tengok skang ni terlalu open bila nk promot barang.. haishh memalukan sungguh~

amalina sahaja said...

terbaik lah entri. hahaha

amalina sahaja said...

terbaik lah entri. hahaha

Afendy @ Ustazkodimero said...

Haremmmm...!!!!!!!!
Lucah2 sendiri dah ler an..
nak tayang-tayangan plak..wakaka

.:|kamaryeah|:. said...

kagum dgn entri nie....

boyfriend