9.6.10

Menatang ni boleh buat orang menangis dan ketawa..Hebat bukan?

Perasaan berkobar-kobar nak hupdate blog hari ni...ok tipu...

aku jenjalan baca blog yang aku follow tadi...ada la 2 3 orang post entry pasal kucing...paling taching sekali entry kat blog safiya..giler sedeh kot..


aku ikuti perkembangan si cookie nih(nama kucing tu) sejak dari safiya ni jumpa sampai la cookie dah takdak kat dunia ni..(nak cakap mati macam tak sopan la pulak)..sob-sob *gua nangis kot bila dapat taw menantang ni mati...huhuhu :'(

Ni sume sebab dokter menatang syial yang hanya taw goyang teloq tu bodoh tak maw rawat dia...ada ka patut tak maw check kucing tu sebab bau busuk...kepala hotak anda la kan..bak sini sijil dokter tu aku bakaq laju-laju...


Tapi kalau dah nak ajal kucing tu kan..aku nak maki-maki dokter tu pon tak guna dah..kalau nak pi bakaq klinik dia boleh lagi la kot..Tengok aku dah bercakap macam orang tak dak pendidikan...ahh lantak...


Dah aku taching pasal kucing tu aku godek-godek sikit dalam lappy aku tengok ada gambaq kucing lama-lama tak...hehehe

Ni ja yang tinggal...yang lain suma dalam lappy lama,dah tak boleh diselamatkan dah...


Time ni aku tengah makan nasi ayam penyet....aku bagi sikit ayam aku kat kucing ni...selesai dia makan terus dia pi kat bekas air orang basuh tangan ni...dia dok mencakar-cakar kepala bekas tu..aku ingat dia nak basuh tangan..hehe tak la aku taw dia tengah dahaga pas tu ada sorang makhluk Allah ni tolong bukakkan paip...tu dia tengah minum la tu..pelik gak aku macam mana dia taw kata dalam bekas tu ada air...


Selalunya kucing akan minum ja air yang ada kat tepi-tepi jalan tu...Tapi kucing ni pandai pulak cari air yang bersih...Aku saspek dia nak jaga baby dalam kandungan dia la..Kucing ni pregnant, mesti anak-anak dia comel nanti...





Yang tengah sedap mengangkang tu aku syak jelmaan Hellioz..hahaha

Anak kucing ni terbiar kat sebelah blok aku...sumpah comel..
 tapi tahi dia pon bau comel juge...haha


Aku suka bila tengok diorang main polis sentri sesama...
Bila aku tension study, aku akan tengok kucing-kucing ni, pas tu aku akan hepi balik..
Diorang banyak buat aku ketawa..
Mana tak gelak...lari laju-laju tetiba langgaq dinding...macam bodoh je..haha





Pic ni aku culik kat pesbuk member aku..
macam menyemak la pulak nama dia besaq-besaq kat sini...-_-"

2 ekor kucing, yang sekor hitam pekat tu aku tak taw dia kacuk dengan apa..
memerang kot?????????




haa ni gambaq akaun google aku...comel bukan???

inesen je muka dia...

macam aku la jugak...
inesen je..lalalala~~

p/s:: update sikit...bila aku baca entry ni balik naik menyampah la plak..sebab banyak hehe dengan haha..korang perasan tak???arghhh lantak la haii...

20 comments:

Wan Perlis said...

gua pun suka kucing
rasa mcm nak pijak dokter tu
hero kenal x?

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hellioz tu gay tau..

Cik Guli said...

nak kucing yang kacuk ngan memerang tuh! =.=

Hasrol Nizam said...

aku pernah pukul kucing dgn penyapu..kesian kucing tu..tp skrg dh insaf, tak nk aniaya haiwan lagi.. (-_-")

J. Love said...

orang aniaya haiwan adelah musuh ketat gua. stok boleh bawak cerai la kalau kawen dgn orang macam ni.

penyayang tak gua?

jom ceraikan doktor haiwan tu dari teloq dia.

lumut said...

aku gelak sikit bile kau tulis nak bakar laju2...mcm mane tuh beb?haha..

n lawak satu g..basuh tgn...
nice shot ha....

aku pon cm nak lempang je dokter tuh..bongok la

hellioz said...

ah sudah

gwa bukan kucing hokeyh
kucing gwa la kucing
gyahahaahahaahah~

hellioz said...

alvin hamsap
gwa gay jadian jela

gwa bukan gay sejati
gyahahahaahahaahh~

@yuE said...

wan:: aku tak kenal hero..hero mungkin kenal aku...=p

alvin:: serius tak taw...hahaha betol ke??gay dgn sape??

cik guli:: aku tak taw betol tak kacuk ngn memerang tu...hahaha

hasrol:: nasib dah insap..klu belom aku nak sunatkan hang lg sekali...=p

@yuE said...

J. Love:: ye lu gila penyayang...haha
kita pi buat serbuan kat klinik tu..lepas ceraikan telor dia kita bakar skali...baru kejam..


lumut:: ko pon boleh masuk team aku ngn j love pi bakar klinik tu...haha

hellioz:: gua ingat lu kucing...mcm doraemon tu...

darkbatman said...

bgs giler kucen 2.. maybe dia dh pandai g skolah kot?hehe
tapi klau dpt kucen cmne ok gak.
leh train dia bg lg pandai..hhe

Ery Farieha said...

comel nyee~~

Jard The Great said...

alahai.. chumelnya kucing..

Hapiz Rahman said...

entri paling ikhlas, paling sweet, paling sempoi penh aku bace..ko sorang yg sygkan binatang.. itu menunjukkan ko juge disayangi oleh ramai org.. :)

http://cintahatikamu-novelonline.blogspot.com

hans said...

hahaha
comel kucing tu
kadang2 leh wat orang takut dan marah pun ada juga

p/s : Episod 30 Siri ADKDA Boley Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-diakau-dan-aku-episod-30.html

hazman aka species1980 said...

kucing sememangnya amat comel.....

kisahremaja said...

suka gambar kucing nak minum ari tue...

Hasrol Nizam said...

err...sunat? hahaha

Roronoa Zoro said...

sesiapa aniaya kucing dapat dosa besar.. huhu.. rasulullah dulu syg kucing.. huhu~ kesian sama itu kucing..

kucing mmg comel.. haha.. taik dia x boleh blah.. aku alegik..

@yuE said...

hapiz:: amoihh terlalu memuji tu...=p

zoro:: aku pon alergik jugak..haha

boyfriend