24.4.10

Aku Rasa Aku Dah Tak Boleh Buat Lawak!!!

Salam persinggahan..

kenapa salam persinggahan??

sebab aku tahu korang nak singgah je sambil cakap "jalan2 sini, nice blog best bace" (Oh sangat cute bila dibaca dengan manje)

ok ni ayat aku untuk letak dalam shout box orang "sila jangan cOpy" ..

aku bosan sebenarnya ni, korang bosan tak??

dan aku tak tahu nak tulis entry apa???
semalam aku berazam nak tulis entry berilmiah, tapi tak boleh bai, kepala gua kosong giler ni!!
nak buat lawak pon aku rasa xde orang dah nak gelak,

adakah nikmat tuhan itu telah ditarik balik???
dan WHY(kenapa dlm bahasa inggeris) aku rasa panas gila ni????BAHANG!!!
serius panas gile padahal kat luar hujan ekon pasang lima(aku tipu rumah aku manada ekon)
baju aku nipis je...arrghhhhhh

oohhhh aku dah teringat aku tak solat ZOHOR lagi derrr, tak abis2 mengadap benda ni patot la xdak idea tulis entry, hilang nikmat untuk buat lawak dan rasa panas membahang.. tu yang x solat lagi tu pe lagi PI AMIK WUDUK CEPAT!!!!!

3 comments:

sebelas said...

kadang-kadang u tulih apa yang berlaku kat sekitar u pun oke tau :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Alynn Notnot said...

try la buat sajak ke :D

AyuE said...

sebelas: huhu masalahnya blurrrr.....

alyn: buat sajak????adeh maw muntah darah nnt org baca..

boyfriend