3.5.10

Aku hanya insan biasa..trebute to HANAK

Apasal tajuk hentry aku ni macam untuk orang yang dah pegi jauh je..hak2 sori hanak title mesti gempak beb baru orang nak baca..

Hokeh sebagai introduction..Aku rasa aku nak tukar cara penulisan ku kepada yang lebih matang.Matang disini bermaksud tiada kutuk mengutuk orang, caci maki ataupon keji mengeji tapi masih ada carot-marot..Perubahan genre ini dilakukan kerana ada yang terasa hati walaupon sebenarnya entry aku xde kena-mengena dgn beliau..(ye cik hanak sila alert)..hehe

Pasal artis itu usahlah dikau perasan yang aku kata kat kau...hadoiihhh nampak sgt ko masih tak memahami hati budiku yang tulus lg murni ini..ahakhak kalau tak percaya tanya sama ana dan nadey(jangan tanya sama pokok pula), mereka tahu crita sebenar, sikit pon xde kaitan ngn kau dan rakan2 sewaktu dengannya kita memang rakan artis la weh yg ko tukar profile pic tuh kebetulan je...may be pasal lambat tu ade ko trase(mmg patut pon)..haha tapi dlm discussion aku tak kisah pon ko lambat ke yuni lambat ke asri(yang paling selalu dtg lambat)ke...yang penting kita rox hokeh...aku pon penah lambat what..

yang pelik aku nak membincangkan pasal orang len orang len yang terasa...so demi mengelakkan kata-kata nista dilemparkan kepada aku(confem diorang carot habis kat aku), perubahan genre akan dilakukan (wahh genre ayat dari AF, kejadah apa aku tak taw yang penting ia sedap)...

aku tak pikir lagi sebenarnya nak tukar blog aku ni kpd genre apa..mungkin lucah,gosip atau konsep berita sensasi hiburan terkini...mungkin lucah lebih seswai..(apa ko nak mampos!!!!)

sekian...kepada yang terasa len kali jgn boh ajinamoto byk sgt dlm makanan hokeh tu yang terlebih rasa tuh..

amaran keras!!!!
mulut gua ni memang lebih kurang sama dengan kaki..nampak tak kaki gua kat mulut nih tu sbb gua tak main sepak terajang orang ni beb..gua main cakap mulut je, tapi gua dah beli insurans gua takut yang kat Atas tu...

Akhir kata aku mintak maaf hokeh, aku hanya manusia biasa....don worry be happy kita kan remaja...hehe


p/s: nak promote sket blogger baru merangkap member artis gua..

wow hot...member aku sari yanti..hakss


ni la member aku..cun macam sari yanti jugak..
boleh pegi ke blog beliau klu tak malu..HANAK
status dah berpunya so kalau ada setan tepi lu cuba nak hasut lu better lu undur diri hokeh..

5 comments:

hanakasaari said...

oy.mak aih..belog ang pasal aku ka? dok terasa la ngn belog ang.masa mula2 baca post tu je, mcm igt ang mengata kat aku.pastu esoknye da tau da bukan aku tp orang 'tut'.hehe..aku sukak belogg ang.tak payah nk tukaq2 noh.mantopp dah. okey :))

Hasrol Nizam said...

erk..jgn lucah, nanti aku banned.. =)

safiyyahosman said...

ehehhehehee...
comey kawan u..lawa..:)

AyuE said...

hehe..mana la taw kot hang terasa..ngeh3..khas nih entry untuk hang bukan senang taw...=p

AyuE said...

hasrol: ececehhh ye ke ko band???haks


saffiya: dia mmg comel muke cam sari yanti..

boyfriend