7.5.10

Pesanan untuk kaum wanita yang belom kawin..

Pesanan untuk kaum wanita yang belom kawin...

nanti bila nak kawin jangan lupa putihkan tangan korang ye, sebab nanti akan nampak ketara perbezaan wajah dan tangan..biasa la dah mekap..

gua bagi pesanan ni sebab ada member2 gua yang tengok tangan ngn muka dulu..hak2 bukan nak tengok baju pengantin ke barang hantaran ke...

gua dengar je diorang dok mengutuk..haha gua dengar je taw..tu sebab gua bg pesanan kat sini..hahaha

sebok nak bg muka ngn tangan putih..badan putih tak???
xpe la tu namenye berlaku jujur kat suami..suami tengok yang natural, yang palsu tu biar la orang lain yang tengok ye tak...hehe lantak la....

p/s:aku sedang berusaha memutihkan tangan walaupon aku tahu hitam itu bukan putih...DEM

8 comments:

Ery Farieha said...

hahahaha
ingatkan ape laa =P

Amanina said...

scary. haahahha

miss hav0c said...

hahaha aku cepuk ko!!
aku dahla tgh excited nak kawen ni

Fifi Rahmat said...

i tgk org melepak pon, i trus tgk leher dan kulit tgn diorg. i observed, org2 thai, kebanyakan muka warna pink, leher dah warna kning plak. tngan berbirat. haha. x balance warna kulit diorg.

j0j0_bdiN@ said...

bagi aku pompuan ni cmnilah...

perlu ke nak tgk dan nilai orang lain sebegitu~~
lantak si pengantin la kan~~

rObin@ayuE said...

wuihh marah nampak hencik jojo sbar lerr ni pesanan je pon..

hanakasaari said...

ala...tangan sunburn la.kalau tak dpt nak balance dgn muka mcm mana ? btw, kulit bdn selalunye lg putih kot dr muka n tgn hehe.

rObin@ayuE said...

hanak..hehe betol2..gagagaga

boyfriend