25.5.10

sasa itu sedap buncit itu seksi

Setiap gadis-gadis yang jelita ataupon BAJET cantik,comel,seksi macam aku pasti suka melihat atau menonton lelaki yang berbadan mantap dan sasa...jangan tipu la wehh paling kurang mesti nak ada pakwe yang badan macam ni...




Aaron Aziz 
apakata kalau bukak je semua butang baju tu bang..




Remy Ishak
huuuuuuuuuuuuuuuu....tengok badan dia..huuuuuuuuuuuu




Fahrin Ahmad
Ohh buah hati aku sebelom dia menangis bagai.. 
tapi tetap suka kat badan dia..




EHH..EHH..EHH tetiba plak..haha
Happy Birthday..=p




mempersembahkan...
Ok tak nampak sasa pon hencik buncit!!
jangan nak bajet mantap perut tu cover sikit!!
SEKSI?????


p/s:: muka terpaksa di love-love kan untuk menutup aib hencik buncit..

p/s/l:: Happy Birthday encik ZACK...berharap dia baca entry aku...(-_-")

p/s/l/l:: Kak Itah(bakal bini hencik zack)..tetiba I nak jadi adik angkat U..boleh tak agak2???

p/s/l/l/l:: Gua dah terngiang-ngiang cacian dan makian dari member gua sebab wish birthday zack dalam entry ni...haha lantak...


macam harem.. banyak betol p/s hang ayu!!!

21 comments:

zack zukhairi said...

senyum sampai ku tengkok guwa baca entry ni. keh keh keh.

thanks for the wish :)

cikgadis konfiuss said...

wahhh..
org mula2 konfius pastu ikut senyum juga!
haha =)

cik kotak said...

wahhh...kipas nk mati zack ke ayu?
tawla anda bosan tahap nk mati...hahaha

tp, tergelak aku sowang2 dowh

AyuE said...

OHMAIGOD!!!!!!!!!!!!!!!ZACK BACA ENTRY AKU!!!!!!

faramira said...

Ayue:
aku pon batak cm tuh gak bile ZACK komen entry aku! lg malu kot! hahaha

mimi syamimi said...

xpernah terpkir psl sasa...cne??
*dengan nada innocent giler*
hakhak

Hasrol Nizam said...

bday zack ke arini..tak perasan lak aku. satu hari tak on9..

yg gambar last tu sape ayue?

AyuE said...

cik gadis:: hehe...senyum smpai ke telinga...=p

cik kotak:: haha...bosan kot..tp skrg dah xbosan..=p

AyuE said...

faramira:: haha...gila excited...=p

kak mimi:: tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...hahha

hasrol::bezday zack esok..saja la wishh awal2...aku bukan bajet dia nk baca entry aku..tetiba dia bca!!maw tak meroyan aku..haha

AyuE said...

ohh hasrol lupa nk jawab soklan hang...yang last tu gambar boipren aku la...lg maw tny...haha

Roronoa Zoro said...

hapy besday to Mr zack zukhairi.. =)

hehe..

AyuE said...

zoro hencik zack baca belog aku ni sekali ja...so komen yg hang sampaikan tu dia tak baca..hehe hang pi wish kat blog dia..=p

zack zukhairi said...

aku baca la...
slama ni aku silent reader ja. :)

AyuE said...

ok lagi sekali rasa nak print screen komen ni..hahahaahaa tenkiu encik zack...

Ery Farieha said...

wah2
abg zack yg 1st komen =P

joegrimjow said...

mamat ni xyah buat contest soh wsh besday die cam ku buat pon ramai yg wish
kekeke

Mysara Newrie said...

haha ;DDD terkejut tgk gmbr zack lepas tu terus gelak sorang2. haha ;DDD

neyra shazeyra said...

zack mmg suka jd silent reader. haha

Frodo Baggins said...

hencik zack? bday beliau. hye hencik zek. happy bday ... lu single? ayue pun single ... wa redha.


wakakkakakkaka ~~~


>>___<<

AyuE said...

frodo:: hencik zack dah berpunya la..dah nak kawin pon...ehh memandai ja aku..haha

Hasrol Nizam said...

owh, gambar bf ko..aku igt gambar sapa la tadi..

boyfriend