9.5.10

Sori takkan Melucah lagi

Lima minit gak aku mengadap page create post ni semata-mata nak tulis introduction entry ni(dah mcm karangan adik-adik la pulak)... ingat senang ke nak tulis permulaan belog, ok mungkin aku boleh tulis macam selalu...

"Hari ni aku pegi kedai runcit depan rumah, ada sorang mamat tu nak berkenalan dengan aku tapi aku tak layan sebab mamat tu suke korek taik hidung"

ok lagi la adik-adik..ayat macam orang baru nak berblogging ciss padahal baru je 2 hari lepas aku post entry macam tu..

sangat keji bukan..

semalam aku ditegur oleh Buncit...

"Kenapa awak panggil TAG sebagai TEK dekat blog awak?"....ok ayat dia tak seskema itu..

aku menjawab..

"Saja ja awat??"

Buncit cakap...

"Tak dak la nanti orang len baca,ntah apa depa kata kt awak nanti..bunyi dah len macam dah"


perbualan tamat disitu sebab aku tukar topik..

adoi la musnah teros harapan aku untuk menukar genre belog aku ni kepada belog lucah...
mungkin buncit takot bila orang baca belog aku akan rasa steam-boat..

Xpe lah aku rasa aku harus mengekalkan status belog adik-adik supaya kelihatan lebih comel...

nak lebih comel aku mungkin akan tulis begini dekat belog aku...


"Kowunk tawu tak ari I giew main jengket-jengket...tapi I main dewpan rumah jew..xpew sebab I dapat jumpe cuyunk I.. I sukew cangat-cangat"



hak-haks agaknye genre ni boleh diterima pakai tak???penat kot aku nak reka ayat ni, DeM betol...nasib baik ada group nih...

p/s: perkataan belog tu aku bru dapat masa blogwalking belog orang....rasa macam otai la plak taip belog..hehe i like..

p/s/l: entry semak lg kali ni..aku taw org xsuke tapi pedulik hape aku..

7 comments:

Kapten said...

nak senang mengarang idea karang kat word dulu

tek tu maksud dia apa? aku suci x dapat nak pikir kaitannya :P



Latest: Santai Ahad: Mandarin Oriental

Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

rObin@ayuE said...

hek eleh ye2 ooo je ken ko kapten..

KaiZeN SHiNoBi said...

tang p/s/l tuh layan.... hahaha

belog? mcm kenal je ayat sape? ahaks~

grup tuh aq join kot? ngehahahhaha

rObin@ayuE said...

hehe...taw xpe..group terbaik abad ini..

mimi syamimi said...

hakhak oke ayt last tu mmg cggih~

Mr Rulez said...

buncit...nk kenal lar ngn dy..kasi dy kawan ngn bulat..ssuai sgt2..hehe

rObin@ayuE said...

kak mimi..ayat mane??huhu

mr rulez..nak kawan ngn buncit?xpe la dia tu jalan pon tak nampak kaki..camne??hehe

boyfriend