15.5.10

Virus menyerang FACEBOOK...apakah????

aku godek-godek kat pesbuk tadi..tiba-tiba tengok kat home keluar kawan aku post video kat profile member aku yang lain..banyak pulak tu, nak tekan play takot pulak...takot keluar benda pelik-pelik..hakhak otak aku suci lagi beb walaupon ayat selalu melucah..teeeetttt

ni aku yang kena..sumpah tak berani nak picit button play tu..

kawan aku pon dapat gak...

apakah??
lantak la janji gua tak kacau lu sudeh..

14 comments:

kaizen shinobi said...

no doubt its virus... dont klik it..

rObin@ayuE said...

huhu..mmg tak tekan pon..takoooottt

Zie said...

Virus? Video mengandungi virus. Seumur hidup aku belum pernah jumpa.. Gambar yang bervirus aku pernah jumpa semasa saya develop perisian anti virus... Scam kot.. not virus.

rObin@ayuE said...

entah la zie..aku tak pasti..yang aku taw benda ni di post kan ke profile2 fb org..huhu

Hasrol Nizam said...

spam ni..aku pun pernah dpt..tak pernah nak bukak..hehe
ok, dah tuka dh nama blog..aku rasa haritu dah tuka dah..aku pun pelik jap..hehe

rObin@ayuE said...

hasrol: ye la tu..haha tenkiu2

nur hidayah isa said...

diorang tersend virus tu sebab diorang cuba nk bukak video tu. kantoi la sape yg nk tgk bnda2 cmtu..hahhaa

rObin@ayuE said...

hidayah: haha betol2,ntah pape ntah benda tu pon boleh buat jd spam..hehe

Linglung said...

alamak...gua rasa gua tak send kat lu pun.mcmana lu boleh dpt jugak...haiyaa!

rObin@ayuE said...

linglung: lu mmg cam tu kan..gua dah saspek lu yg hantar kat gua..haha

messyremo said...

uishh...

kwwn aku ade gak kuar bnda2 pelik tu...

rObin@ayuE said...

ko ekk yang hantar messy..saje je ko buat2 tny kan..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huhu.


sgt lah benci !

phycrewz said...

spammer tu.. so apa lagi, mari ramai2 berpindah ke myfriends2u.com

jadi member phycrewz k.. ahakz~

boyfriend