20.5.10

Kerana INI...merapu itu penting!

Hidup ni tak seindah yang kita harapkan...macam kalau kita nak GITAR kita mungkin akan dapat talinya sahaja, kalau kita nak orang  puji kita cantik mungkin kita akan dapat makian dari orang sahaja, kalau kita nak Fahrin Ahmad suka kita mungkin dalam mimpi sahaja, jika kita mahu jawab tag dengan sekreatif mungkin kita kena hangguk-hangguk kepala layan lagu rock dulu...oohhh apasal aku jadi begini??rasa mahu hentak saja kepala ni ke dinding!!

aku nak jawab tag dari SErol ngan Suhailah(susuk) je pon..banyak sangat dah tag tertangguh ni(saja bgtaw konon ppopular habis..ciss) so hari ni jawab yang ni dulu sebab tag ni macam lebih susah dari soklan Process Control jek..
 
rules :

it's harder than it looks
copy to your own notes

erase my answer

enter yours and tag twenty (20) people

use the first letter of your name to answer each of the following questions..

they have to be real

nothing made up

if the person before you had the same first initial, you must use different answer

you cannot use any words twice

and

you can't use ur name for the boy / girl name question.

ok aku saja ja kecikkan rules kat atas ni ye la takot korang tak paham kan so aku dah kacukkan ke bahasa ibunda kita.. tengok betapa CENTA nya aku kepada anda semua...lalala


Peraturan:

lebih sukar dari yang terlihat
salinan untuk nota anda sendiri
memadam jawapan saya
masukkan anda dan tag dua puluh (20) orang
menggunakan huruf pertama nama anda untuk menjawab setiap soalan-soalan berikut ..
mereka harus menjadi nyata
tidak dibuat
jika orang yang sebelum anda mempunyai awal pertama yang sama, anda perlu menggunakan jawapan yang berbeza
Anda tidak boleh menggunakan kata-kata dua kali
dan
Anda tidak boleh menggunakan nama anda untuk anak / soalan nama gadis.
ok ada paham tak??hehe jangan salahkan aku k salahkan incik google yang sangat terer bahasa penjajah tu.. 

uuu cak!!xde motif sebenarnya aku upload gambar ni...
cuma inginkan pujian bahawa anak sedara aku ni comel..lalala

What is your name : Ayue
A four letter word : ok aku stuck kat sini...AYAM je la..=p
A boy's name : Asyraf Muslim [bakal nama anak aku sila jangan cilok]
A girl's name : Ayumi Hamasaki [aku nak letak Lisa Surihani..sob-sob..='( ]

An occupation : Angkasawan [lalalalala...]
A colour : Apple Green [green apple ke apple green entah aku belasah je]
Something ur wear : anting-anting 
A food : Aisukei cikebom-cikebom [makanan ciptaan aku kalau tak taw google]
Something found in the bathroom : Air lorrhh
A place : Atlantik
A reason to being late : Aku pegi jamban, sakit perot kot mana boleh tahan
Something u shout : Apex, sayang awak sangat!
A movie title : American pie [hehe...ni je yang terlintas..=p]
Something u drink : Air kosong [glemer sikit *SKY JUICE please...]
A musical group : Avenge sevenfold [ntah sapa-sapa la]
An animal : Angsa
A street name : Jalan Abang [tak percaya tengok sini]
A type of car : Alpha Romeo
Ha, lepas ni kena tag 20 orang? adooii ramai sangat la..huhu tak mo tag boleh tak sebab dah ramai dah dapat tag ni...xpe kan..alalala(sambil buat muka gedik....serius gedik!!)

ok dapat award jugak dari miss susuk nih..

aku sendirik tak paham dengan award ni btw tenkiu miss susuk yang comel!

p/s: syukur kerana aku berjaya membuat tag ini TANPA CARUTAN mungkin HAMPIR memaki

p/s/l: setinggi penghargaan kepada encik google dan encik Buncit kerana menjayakan tag ini...=)

4 comments:

Frodo Baggins said...

Something u shout : Apex, sayang awak sangat!


>>> Ai Love You


A gak tu ... wakakkakaka

Hasrol Nizam said...

part kat bilik air tu nama ko paling senang kot..aku punya la susah..haha
mekasih ye buat tag ni..tag dari ko dulu ak tak terbuat pun..sori2

Roronoa Zoro said...

tahniah dapat award.. =)

kreatif betol tag tue.. hehe

rObin@ayuE said...

Frodo: aii love you too..ehh tetiba..hehe

hasrol: berejam ooo aku buat tag ni..susah beno..

zoro: tenkiu2..hehe

boyfriend